Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni complete pentru Berbec/ Ascendent în Berbec
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Află ce pregătește luna ianuarie pentru nativii zodiei Berbec! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce vești importante! Iată cum va arăta prima lună a anului pentru aceștia.

Berbec/Ascendent în Berbec IANUARIE 2024

Pe 4 ianuarie, Marte, guvernatorul tău, va intra în casa a 10-a. Încă din prima lună a anului, va fi necesar să îți îndrepti întreaga energie, efortul și resursele către sfera profesională. Va trebui să iei decizii legate de direcția în care dorești să evoluezi.

Prezența lui Marte în casa a zecea poate genera situații de conflict cu superiorii, dar și o creștere a nivelului de responsabilitate. Va fi esențial să devii mai expresiv și să te afirmi pentru drepturile tale. Din cauza naturii impulsive a lui Marte, există momente în care toleranța, liniștea sau diplomația ta ar putea fi testate.

În ianuarie, nu vei face compromisuri, fie în plan profesional, fie personal.

Marte va forma un aspect favorabil cu Jupiter, semnificând necesitatea stabilirii obiectivelor financiare. Este momentul să evaluezi salariul și cheltuielile tale, precum și să-ți gestionezi bugetul.

În 2024, este posibil să renunți la anumite cheltuieli inutile și să îți dai seama că acestea nu îți aduc beneficii. Profesia va fi extrem de importantă în acest an.

Din perspectiva relației amoroase, nu se anunță o lună foarte bună. Ianuarie începe cu un careu între Venus și Saturn. Poate că nu vei mai simpatiza anumiți prieteni sau cunoștințe. Relația cu partenerul nu va corespunde așteptărilor tale.

Este posibil să îți dai seama că ai idealizat prea mult persoana iubită.

La finalul lunii, Venus va intra în casa a 10-a, accentuând din nou atenția asupra carierei. Începutul anului pentru tine se va concentra pe carieră, serviciu, colegi și tot ce ține de sfera profesională.

Aceste tranzite aduc cu ele o puternică ambiție. Evită să amâni lucrurile și să procrastinezi. Îndrăznește să urci la nivelul următor și să îți asumi mai multe riscuri.

O să-ți dai seama că ți-ai cam idealizat persoana iubită.

La finalul lunii, Venus intră în casa a 10-a și te va face să te gândești tot la carieră. Debutul anului pentru tine va însemna carieră, serviciu, colegi și tot ce se întâmplă în zona profesională.

Toate aceste tranzite aduc multă ambiție. Nu mai amâna anumite lucruri și nu procrastina. Încearcă să treci la următorul nivel și îndrăznește mai mult. 

Citește și Transformare continuă pentru o zodie în 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel