Horoscop IANUARIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești în ianuarie! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete. Află ce surprize sau provocări vei întâmpina în prima lună a anului!

Prima veste bună a lunii ianuarie 2024 este aceea că Mercur își oprește retrogradarea! Intrarea lui Marte în Capricorn va aduce mai multă ambiție și pragmatism. Relația bună dintre Jupiter și Saturn, ambele directe, îi va ajuta pe cei care vor avea răbdare. Iar întoarcerea lui Pluto în Vărsător pe 21 ianuarie va schimba cu siguranță lumea.

Laitmotivul anului 2024 este monetizarea. Conjuncția Jupiter(expansiunea)-Uranus(inovația și instabilitatea) în semnul Taurului, al resurselor, de pe 21 aprilie va provoca schimbări semnificative din punct de vedere financiar, la nivel mondial, care se vor răsfrânge și asupra buzunarelor noastre. Cei care vor fi dispuși să se adapteze, vor avea multe de câștigat. Cei care vor opune rezistență, vor avea multe de îndurat. 

Află ce surprize aduce prima lună a anului!

Ai văzut și Zodia care în anul 2024 trebuie să aleagă dintre propria persoană și restul oamenilor?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În următoarea perioadă, Venus în semnul tău aduce tensiuni în relații și neliniști pentru cei în cuplu. Tranzitul încurajează preocuparea pentru aspectul exterior. Intrarea lui Marte în casa a 2-a aduce cheltuieli suplimentare, dar și oportunitatea de a descoperi și folosi alte resurse. Munca intensă poate duce la epuizare și la o percepție limitată a bucuriei, iar influența lui Saturn în casa a 4-a semnalează un proces de maturizare, care aduce cu sine și aspecte mai puțin plăcute ale vieții.

Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în luna ianuarie 2024.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Începutul lui ianuarie aduce o energie motivantă, cu Marte aducând impuls și determinare, îndemnându-i pe cei mai retrași sau deja siguri pe ei să acționeze. Luna debutează favorabil, oferind oportunități pentru proiecte noi sau finalizarea celor vechi. În casa a 12-a se află Venus și Mercur, facilitând identificarea aspectelor care nu mai funcționează. Marte generează dorința de a te apuca de sport. Luna ianuarie te îndeamnă la preluarea controlului asupra destinului. 

Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN în luna ianuarie 2024.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ianuarie te îndeamnă să fii discret și introspectiv, odată cu intrarea lui Marte în casa a 12-a. Această perioadă de retragere te ajută să-ți clarifici procesele interne și să identifici modelele care îți îngreunează progresul. Cu Venus în casa a 11-a și Mercur care își oprește retrogradarea, interacțiunile sociale pot deveni tensionate, iar epuizarea resurselor devine evidentă. Este mai potrivit să rezolvi lucrurile neterminate decât să-ți stabilești obiective noi. În ultima săptămână, se recomandă o atitudine mai retrasă, acordând atenție propriei sănătăți și lăsând lucrurile să se desfășoare natural.

Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în luna ianuarie 2024.

Pești/Ascendent în Pești

Ianuarie aduce decizii importante legate de carieră, cu Mercur retrograd în casa a 10-a cerând o reevaluare a alegerilor. Intrarea lui Marte în casa a 11-a pe 4 ianuarie ar putea implica acțiuni noi în lipsa rezultatelor dorite. Jupiter își oprește retrogradarea într-o casă benefică pentru tine, legată de învățare și conexiuni. În această lună, prioritatea este pragmatismul în interacțiunile sociale și construirea unor fundamente solide în viață, mai ales că Saturn este prezent în semnul tău până în iunie, accentuând importanța precauției și a sănătății.

Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI în luna ianuarie 2024.

Iată și calendarul astrologic al lunii IANUARIE 2024! 

2 IANUARIE: MERCUR ÎȘI OPREȘTE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL SĂGETĂTORULUI

Chiar dacă retrogradarea se termină, vă reamintim faptul că unele efecte se pot prelungi. Cu alte cuvinte, cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești vor fi lăsați să respire, dar nu în totalitate. 

4 IANUARIE: MARTE INTRĂ ÎN CAPRICORN

Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale. Ele vor avea efecte pe termen lung. Vom dori să fim mai autoritari într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile într-un mod pragmatic. Marte în Capricorn nu ne va permite să visăm, să ne imaginăm, să sperăm, ci va trebui să acceptăm viața cu bune și cu rele. Și să fim responsabili pentru propria viaţă. Cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor primi o doză suplimentară de furie de la acest tranzit, care se va demonstra a fi utilă pentru schimbări importante. 

14 IANUARIE: MERCUR SE ÎNTOARCE ÎN CAPRICORN

Mercur va fi direct de această dată, ceea ce înseamnă că toate încurcăturile din perioada 13-23 decembrie 2023 își pot găsi rezolvarea acum. Mercur în Capricorn este rudimentar, selectiv, nu apreciază discuțiile fără sens. Pe de altă parte, are și o eficiență extraordinară. Această perioadă ne ajută și la a ne schimba modul de a interacționa cu cei din jur. Dacă veți simți că oamenii sunt mai reticenți în discurs și în decizii, trebuie să știți că ei se pregătesc, de fapt, pentru lucruri serioase.

20 IANUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia riguroasă, serioasă și rece a Capricornului la cea detașată, liberă și revoluționară a zodiei guvernate atât de Uranus, cât și de Saturn. Vom deveni mai sociabili, toleranți, prietenoși și deschiși la tot ce este nou. Indiferent de domeniu. 

21 IANUARIE: PLUTO INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Vărsătorul este semnul progresului, al umanității, al oamenilor, al societății. Pluto înseamnă regenerare, iar intrarea acestei planete în semnul Vărsător va aduce efecte profunde la nivel personal și mondial. Va transforma societăți întregi. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Prima discuție a lui Pluto în Vărsător vizează tehnologia.

Citește și Mercur retrograd în Săgetător. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel