Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aduce anul nou pentru nativii zodiei Vărsător? Daniela Simulescu oferă previziuni importante. Iată cum debutează 2023 pentru acest semn!

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător IANUARIE 2023

Cum începe anul pentru a 11-a zodie? Zodia Vărsător este o zodie masculină, marcată de libertate și originalitate. Este dominată de planetele Saturn și Uranus, de aceea reprezintă înțelepciunea și priceperea.

Pe 3 ianuarie, Venus întră în semnul tău, așa că ești îndemnat să te bucuri de viață în următorul început de an! Pe 8 ianuarie, Lilith întră în Casa a 7-a, așa că, în următoarele nouă luni, să te ții din punct de vedere relațional. De ce? Pentru că Lilith te testează atât pe tine, cât și pe partenerul tău.

Dacă ești într-o relație, Lilith reușește să te facă să o testezi și să apeși pe cele mai sensibile butoane într-un cuplu. În cazul în care ești singur, aceeași Lilith îți poate aduce tot felul de parteneri care nu sunt dispuși să aibă o relație sau care te fac pe tine să-ți dai seama că nu vrei "să te așezi".

Acum, când o să vrei să-ți îndrepți atenția către alții, aceștia nu vor fi pregătiți sau vor fi chiar instabili emoțional. Așa că pot apărea destul de multe aventuri, provocări sau rupturi pe planul relațiilor.

În final, Marte își oprește retrogradarea în Casa a 5-a. Probabil că din august anul trecut, realitatea a fost mai nedreaptă cu tine în ceea ce privește modul în care iubești. Dacă ești singur, ai trecut prin tot felul de revelații, iar dacă ești cu cineva, poate că ți-ai dat seama că îi accepți prea multe.

Marte își reia mersul și te ajută să-ți canalizezi mult mai eficient partea relațională. 

Luna Nouă de pe data de 21 ianuarie este în semnul tău, deci acest aspect te sprijină și îți vine în ajutor.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro spune că sfârșitul lunii este unul foarte bun pentru Vărsători sau cei cu ascendent în Vărsător.

Află și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel