Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum începe anul pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu vine cu vești pentru acest semn de pământ. Iată cum debutează 2023!

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară IANUARIE 2023

Ce aduce anul 2023 pentru semnul Fecioară, al regulilor, echilibrului și ordinii?

Gândește-te la ce s-a întâmplat în viața ta din 20 august până în prezent, mai ales pe plan profesional. Poate că ți s-au oferit diferite proiecte sau lucruri noi la job, dar nu ai vrut să auzi de ele. Oamenii te-au văzut capabil, dar tu nu ai fost convins. Dar, pentru că Marte își oprește retrogradarea pe 12 ianuarie, în Casa a 10-a, începi să vezi lucrurile diferit și vrei să te ocupi de tot ce ți s-a propus.

Totuși, există posibilitatea ca cei de la job să nu mai fie dispuși să te lase să începi ce ți-au sugerat cu atâtea luni în urmă. Te frustrezi și te superi. Acest lucru, însă, te poate face mai vizibil și te ajută să obții ce ți-ai dorit. Probabil că la nivel ierarhic, au avut loc niște schimbări. Poate că s-au schimbat șefii, departamentele sau organizația din care faci parte.

Din a doua jumătate a lunii ianuarie, o să-ți dai seama mai clar ce vrei din punct de vedere profesional. Cu oprirea lui Marte retrograd, nu vor mai fi atât de multe schimbări pe planul muncii.

Daniela Simulescu spune că ușor, ușor, lucrurile se așează pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară. Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 5-a și începi să te pui pe primul loc. Este esențial să o faci în 2023.

Lilith va intra în Casa a 12-a, așa că nu ar strica să ai mai multă grijă și de sănătate, fie că sunt probleme mici sau mari la acest capitol. Acest aspect te face să te sacrifici mai mult decât este cazul și fugi de grija față de sine. Iar asta poate să te coste.

Trebuie să-ți găsești niște limite în acest început de an și să te prioritizezi.

Descoperă și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel