Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum începe noul an pentru nativii Balanță sau cei cu ascendent în Balanță? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă vești importante! Iată cu ce vine 2023 pentru această zodie.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță IANUARIE 2023

Vrei să știi cum va fi prima lună din an pentru a șaptea zodie? Balanța este un semn de aer, iar nativii acestei zodii sunt considerați "cei mai reali".

Odată cu Luna Plină în Rac, de pe 7 ianuarie, vei fi nevoit să împaci și capra și varza. Poate că îți dorești să evoluezi pe plan profesional, dar adevăratele probeleme sunt acasă. Iar asta nu îți convine. Chiar dacă vrei să-ți meargă bine pe toate planurile, uneori chiar nu este posibil. Mai ales în această zi.

Marte, guvernator de Casa a 7-a la tine, își oprește retrogradarea. Așa că, vei ști încotro să mergi cu partenerul. În sfârșit, vei avea timp să te gândeșți dacă relația în care ești mai are sau nu viitor. Sau poți întâlni o persoană nouă, dar nu pui accent pe chimia dintre voi, ci pe modul în care vede planurile pe termen lung.

Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 4-a. Dacă în prima parte a lunii trebuie să renunți la ceva, în a doua parte a lui ianuarie, vei putea găsi un echilibru.

Luna Nouă de pe 21 ianuarie este în Casa a 5-a. În acest interval, ai putea să te ocupi mai mult de ceea ce îți place cu adevărat și de bucuria interioară pe care nu ți-o poate lua nimeni. Este o zi bună pentru a-ți pune intenții sau pentru a-ți face planuri pentru 2023.

Citește și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel