Horoscop ianuarie 2022 pentru SCORPION. Daniela Simulescu: "BANI, BANI, BANI!"
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Prima lună a anului va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională. 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

SCORPION / cei cu ascendent în SCORPION

Bani, bani, bani! Guvernatorul vostru, Marte, se află în casa a 2-a, casa banilor, până pe data de 24 ianuarie. Pe urmă, va trece în Capricorn, în casa a 3-a, unde este şi Venus. Îţi aduc aminte că este şi Pluto acolo şi pentru o bună perioadă de timp, va fi şi Soarele. 

Deci, vorbim de bani, vorbim de investiţii, vorbim de multiplicarea banilor. O parte bună din voi va fi interesată de achiziţii fonduri, criptomonede, loterie, ce vreţi voi. Prima parte a lunii este despre cum faceţi bani, de unde faceţi bani, cum îi înmulţiţi.

S-ar putea, pe ici, pe colo, să aveţi şi nişte pierderi, dar trebuie să comunicaţi. Şi unde nu vă daţi seama, vor apărea persoane care să vă zică: "Da, am făcut investiţii acolo, da am pus banii la banca respectivă, că era dobânda mai mare". Trebuie doar să spuneţi, să comunicaţi. Nu ţineţi în voi, cum sunteţi foarte închistaţi.

Luna ianuarie este bună pentru a cere un salariu mai mare, pentru a renegocia, pentru a cere o primă. Vă ştiţi valoarea, ştiţi ce puteţi şi vreţi să luptaţi, să trageţi cât mai mult.

Mergeţi înainte, fiţi puternici, fiţi destul de îndrăzneţi.

Venus va fi retrogradă până pe 29 ianuarie, ceea ce înseamnă că şi sectorul relaţional va trece prin tot felul de teste ce vor ţine de comunicarea cu partenerul sau foşti parteneri, că veţi avea tendinţa să reveniţi sau alţii vor reveni la voi.

Aveţi grijă dacă vă supăraţi pe partener să nu aveţi tendinţa de a descărca o aplicaţie de dating şi să vorbiţi pe acolo, să vă jucaţi şi să descopere partenerul. Trebuie avută multă grijă la zona aceasta.

Mai ales, având casa a 3-a, a comunicării, atât de plină şi cu Pluto, care îşi face veacul acolo cum vrea el, aveţi grijă ce vorbiţi, cu cine vorbiţi. Cuvintele pot fi precum nişte gloanţe sau nişte flori. În ianuarie, depinde de voi cum duceţi cuvintele mai departe.

Iar când Marte va intra acolo din 24 ianuarie, nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi să intru cu voi la o negociere. Tăbărâţi pe om pur şi simplu. Sunteţi atât de convingători, manipulatori, dar sunteţi practici, pragmatici şi nu vă lăsaţi până nu obţineţi ceea ce vă doriţi. Veţi vedea din a doua parte a lunii.

Dar aveţi mare nevoie de asta pentru că, dacă începeţi anul cu Marte în casa a doua, ce contează mai mult dacă nu banii.

Oricum, în 2022, iubirea şi banii sunt două sectoare care vă vor urmări permanent.

Vezi AICI horoscopul lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile!

Vezi aici horoscopul lunii ianuarie pentru SCORPION sau cei cu ascendent în SCORPION, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

pixel