Horoscop HORROR: Ce personaj de film de groază eşti, în funcţie de zodie?
Autor: astrosens Team | Dată: 26 oct, 11:15
Iată ce personaj malefic din filmele de groază se potrivește cel mai bine semnului tău zodiacal. 

BERBEC: CHUCKY

Chucky este un pic cam irascibil. Ei bine, mai mult decât un pic. Chucky a fost un criminal în serie notoriu chiar înainte de evenimentele din primul său film. Ucisese mai mulți oameni și, în timp ce fugea de poliție, a folosit un ritual pentru a-și atașa sufletul de corpul unei păpuși Good Guy. După ce a posedat păpușa, Chucky a fost cumpărat pentru un băiețel pe care a încercat în mod constant să îl posede pentru a-și recăpăta forma umană. Ca un Berbec tipic, Chucky era incredibil de hotărât să își atingă scopul, motiv pentru care există atât de multe continuări ale păpușii ucigașe

TAUR: JASON

Jason Voorhees, cel de-al doilea criminal din franciza Friday the 13th, este un „băiatul mamei”. După ce mama sa a pornit un raid criminal în tabăra Crystal Lake, după ce consilierii i-au lăsat fiul nesupravegheat în timp ce acesta se îneca, așa cum ar face orice mamă, Jason s-a întors pentru a se răzbuna. Era devotat cauzei sale și auzea mereu vocea mamei sale care îi spunea să ucidă. Taurii au o nevoie profundă de a fi iubiți, iar după ce acest lucru i-a fost luat lui Jason, el se întoarce mereu pentru a se răzbuna.

GEMENI: JACK TORRENCE (THE SHINING)

Jack, la fel ca un Gemeni, are două fețe. Latura paternă, de soț bun, fost alcoolic, și latura sa de psihopat posedat furios. Jack Torrence, este atât protagonistul principal, cât și antagonistul din The Shinning. El este corupt de spiritele Hotelului Overlook și de energia malefică ce pătrunde prin el. La începutul filmului, Jack pare total normal. El a avut un trecut de alcoolic violent, dar toate acestea sunt complet în urmă. Este blând cu Danny și își iubește cu siguranță familia. Dar, apoi, are loc o schimbare

RAC:  LEATHER FACE

Leatherface, sau Bubba, este un familist desăvârșit. Își iubește frații și părinții mai mult decât orice altceva pe lume. Bazat ușor pe ucigașul din lumea reală, Ed Gein, Leatherface are o afinitate pentru confecționarea de obiecte de uz casnic, măști și șorțuri din piele umană pentru a se simți "mai aproape" de a fi normal. De-a lungul multiplelor filme Texas Chainsaw Massacre, la fel ca Racul, Leatherface este, în mod surprinzător, cel mai simpatic dintre membrii familiei Sawyer. Înainte de a i se ordona să îi măcelărească pe noii veniți, Bubba încearcă întotdeauna să fie drăguț cu ei, într-un mod foarte sucit. În filmul original, familia sa abuza de el la fel de mult ca și de victimele lor și apoi îl punea să le ucidă.

LEU: PENNYWISE

Pennywise este Leul perfect. Fie că este vorba de interpretarea iconică a lui Tim Curry sau de cea mai recentă interpretare a lui Bill Skarsgård a clovnului dansator, Pennywise este extrem de lăudăros și mândru de el însuși. El presupune că, deoarece urmărește copii, îi este destul de ușor. Dar apoi își dă seama destul de repede că nu trebuie să își subestimeze prada. Pennywise este, de asemenea, extrem de creativ, ca un Leu. Se folosește cu îndemânare de temerile oamenilor împotriva lor și, dacă situația o cere, încearcă să îi atragă într-un canal.

FECIOARĂ: MICHAEL MYERS

Michael Myers, faimosul criminal din franciza Halloween, este cu siguranță o Fecioară. La fel ca și semnul său zodiacal, este puțin cam tăcut și rareori îi place să își arate emoțiile celorlalți. Este extrem de loial față de Laurie, deoarece ea rămâne în mare parte ținta lui de-a lungul celor patru, aproape cinci, decenii de când se derulează filmele. Contrar a ceea ce ar putea sugera ravagiile sale violente, Michael este întotdeauna analitic și metodic. El pare să știe întotdeauna exact unde se duc victimele sale și ajunge exact când trebuie. De asemenea, a așteptat cincisprezece ani pentru a lovi din nou Haddonfield.

BALANȚĂ: HANNIBAL

În timp ce Hannibal Lecter este, fără îndoială, la fel de rău ca toți ceilalți de pe această listă, el este, de asemenea, psihiatru, ceea ce probabil îl face și mai rău. Pare a fi un sociopat care are gustul pentru oameni și, cu inteligența sa profundă, ar manipula noi victime pentru a cădea în capcana sa. Cu toate acestea, Hannibal Lecter acționează oarecum ca un antierou de-a lungul romanelor și filmelor sale. Este un ucigaș și canibal, da, dar îi ajută și pe băieții buni de cele mai multe ori.

Citeşte articolul complet pe SPECTACOLA.RO!

Articole similare

Zodiile PROVOCATE în sezonul Săgetătorului

Sezonul Săgetătorului vine cu energie şi optimism în...

Zodii susţinute de sezonul Săgetătorului

Sezonul Săgetătorului este puţin mai optimist faţă de...


Cele mai noi articole

Horoscop 2022 - VIDEO fiecare zodie (PREMIERĂ)

Horoscop. Am lansat Horoscopul 2022, pentru fiecare...

Rezumat astrologic 6-12 decembrie 2021

Săptămâna 6-12 decembrie are multe aspecte.


Top citite
Horoscop decembrie 2021 pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac. Previziunile astrologului Daniela Simulescu - VIDEO

Horoscop noiembrie 2021 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "Se face trecerea la 2022" - VIDEO

Horoscop decembrie 2021 pentru  Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Previziunile astrologului Daniela Simulescu - VIDEO

Horoscop noiembrie 2021 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Daniela Simulescu: "O lună MARCANTĂ" - VIDEO

Animalul spiritual al zodiei tale (sursa foto: Pixabay)

Animalul spiritual al zodiei tale