Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Cum va fi finalul lui 2024? Complicat și provocator. Ne așteaptă trei eclipse și retrogradarea lui Marte. 

Ultimele patru luni ale lui 2024 nu se compară deloc cu primele opt! Urmează multe evenimente marcante, care își vor lăsa amprenta și pe prima parte a lui 2025. 

Eclipsa de Luna/Luna Plină din Pești de pe 18 septembrie le va ridica unor nativi vălul de pe ochi. La nivel mondial, incertitudinea se va instala în mod profund. 

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță de pe 2 octombrie și Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec de pe 17 octombrie vor schimba serios atitudinea noastră față de relații, dar despre și parteneriatele sau negocierile pentru pace. 

Pe 19 noiembrie, Pluto se întoarce în Vărsător, unde va rămâne până în 2044. Viitorul are nevoie de reforme. 

Marte își începe retrogradarea în Leu, pe 7 decembrie. Ceea ce înseamnă că vom duce lupte de putere pentru ceea ce ne dorim cu adevărat. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie te vizează în mod direct, iar Eclipsa de Lună de pe 17 oct îți va afecta planul relațional. Deci urmează o serie de evenimente din categoria celor predestinate. Și cum Lilith va fi și ea implicată în acestea, cu siguranță, finalul anului nu va fi unul simplu sau modest pentru tine. Vei lua decizii șocante: poți schimba brusc locul de muncă, locuința sau comportamentul față de partener. Astrele îți recomandă să faci pace cu unii membri ai familiei sau să îi ajuți. Nu neglija sănătatea sau stilul de viață. 

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Eclipsele din octombrie dau startul unei perioade în care trebuie să te decizi ce vrei de la viața ta. Nu îți mai poți permite să neglijezi ce contează cu adevărat. S-ar putea să te dedici în totalitate profesiei și să eviți problemele din viața personală. Marte va intra în casa carierei pe 4 noiembrie, de unde va și retrograda în decembrie. Saturn va rămâne retrograd în casa iubirii, până pe 15 noiembrie. Și te învață că fericirea ta depinde, în primul rând, de tine. Intrarea lui Pluto în casa a patra te va obliga să îți transformi ideea despre familie. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, propriul guvernator, își va începe retrogradarea pe 9 octombrie, în casa a șaptea, a relațiilor. Deci este posibil să apară tot soiul de ajustări. Cei singuri își vor da seama că s-au grăbit în ceea ce privește un posibil partener, iar cei care sunt deja într-o relație se vor trezi cu mai multe promisiuni încălcate. Saturn este în casa a patra, deocamdată retrograd. Apar și dificultăți referitoare la planul imobiliar. Sunt blocate sau amânate mutări, vânzări sau închirieri. De asemenea, familia trece prin momente mai neplăcute. Nu uita că Pluto, planeta extremelor, rămâne în casa banilor până pe 19 noiembrie. Deci fă tot posibilul să fii mai conștient de obiceiul de a cheltui pe lucruri de nimic. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto mai rămâne în semnul tău până pe 19 noiembrie. Tu te-ai obișnuit cu el, că doar te-a vizitat din 2008 încoace. Acum îți mai face o ultimă vizită pentru a-ți aduce aminte de puterea ta interioară. Este posibil ca unii dintre voi să mai treacă prin crize pe plan personal tocmai pentru a conștientiza ce contează cu adevărat. Și pe primul loc ar trebui să fie sănătatea(fizică, mintală, emoțională). Eclipsele din octombrie vor activa axa carieră-familie. Deci vei fi nevoit să iei decizii radicale. Și nu unele fără consecințe serioase. Astrele îți recomandă să fii mai chibzuit de pe acum pentru că retrogradarea lui Marte, care va începe în decembrie, poate aduce cheltuieli neașteptate. 

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, guvernatorul tău, va fi retrograd în casa banilor până pe 15 noiembrie. Deci vor urma suficiente lecții pe plan financiar. Ai nevoie de limite, de o strategie eficientă și de evitarea tentațiilor. Nu este cea mai bună perioadă pentru a te grăbi cu tranzacțiile serioase. Marte va rămâne în casa a șasea până pe 4 noiembrie. Deci vor urma și conflicte sau neînțelegeri la locul de muncă. Sau probleme în ceea ce privește starea ta de sănătate sau a celor dragi. După 4 noiembrie, Marte intră în casa a șaptea, a relațiilor, de unde va și retrograda. Și dacă mai punem la socoteală și intrarea “definitivă” a lui Pluto în semnul tău, din 19 noiembrie până în 2044, trebuie să știi că finalul lui 2024 se va lăsa cu cel puțin o schimbare radicală, pe care nici nu o preconizezi. 

Pești/Ascendent în Pești

Pe 9 octombrie, Jupiter, guvernatorul tău își începe retrogradarea în casa a patra. Te vei întreba care este locul tău. La propriu sau la figurat. Unii vor dori să se mute, iar alții vor începe să regrete unele decizii schimbări luate după 26 mai. Eclipsele din octombrie vor aduce probleme pe plan financiar. Saturn rămâne retrograd în semnul tău până pe 15 noiembrie. Cu alte cuvinte, orice exces de zel va fi penalizat. Va trebui să îți accepți unele limite. Și recomandabil este să te ocupi de sănătatea ta, cum nu ai făcut-o niciodată. Saturn vrea să îți simplifici viața și să alegi doar ce este mai bun pentru tine. 

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

2025. An revoluționar pentru Berbec și Gemeni

Putem spune că două zodii nu se vor plictisi deloc în...

Horoscop 2025 Fecioară

Ești nativ cu Soarele în Fecioară sau ai ascendent în acest semn de pământ?...

Horoscop 2025 Pești

Previziuni astrale 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel