Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Cum va fi luna februarie pentru nativii Leu? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

Leu/Ascendent în Leu FEBRUARIE 2024

Primele două săptămâni din februarie îți aduc stres la locul de muncă. Ți se va părea că toți cei din jurul tău sunt limitați, iar alții vor spune despre tine că ești prea exagerat.

Și planul sănătății îți aduce o doză de supărare. Dacă ai un animal de companie, este posibil să întâmpini probleme și cu acesta. Orice ai face, te simți supărat.

În a doua parte a lunii, lucrurile se schimbă. Marte intră în casa a 7-a, unde vei avea și o Lună Nouă pe 9 februarie.

Pentru cine este singur și a avut multe probleme în planul amoros până acum, este momentul să reflectezi asupra standardelor pe care le ai și să decizi unde vei face compromisuri. Stabilește care dintre pretențiile pe care le ai într-o relație le poți negocia și care nu.

Cu Marte, Pluto și Luna Nouă în casa a 7-a, ai oportunități de a întâlni pe cineva, dar trebuie să știi unde să-l cauți. Marte s-ar putea să te grăbească și să uiți de standardele pe care le-ai impus.

Pentru cine este într-o relație care funcționează, este momentul să ieși cu partenerul din rutină și să faceți ceva nou. Relația are nevoie de muncă, evenimente, situații și oameni noi. Trebuie să o reîmprospătați. Având în vedere și prezența lui Pluto în casa relațiilor, acesta poate ajuta enorm sau poate scoate la iveală situații neplăcute, dar se bucură când vede că se produce o reinventare. Toate aceste aspecte pot aduce și gelozie și posesivitate.

Dacă relația ta nu funcționează, luna februarie poate fi destul de provocatoare. Ține cont că nu este vorba doar despre ceilalți, ci și despre tine. Poți să faci o schimbare.

De pe 21 ianuarie, Pluto este în casa a 7-a. Acest tranzit aduce schimbări semnificative în sfera relațiilor tale, fiind rezultatul transformărilor pe care le aplici în propria ta ființă. Nu doar dimensiunea romantică a vieții tale este afectată, ci și parteneriatele de afaceri. Încheierea unor etape este inevitabilă, dar aceste ajustări contribuie la evoluția ta personală. În timpul acestui tranzit, te vei confrunta și cu oameni care pot avea intenții rele, oferindu-ți o lecție prețioasă despre puterea interioară independentă de alții.

Citește și Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

pixel