Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
C um va fi luna februarie pentru nativii Fecioară? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

Fecioară/Ascendent în Fecioară FEBRUARIE 2024

În prima parte a lunii îți priește tot ceea ce înseamnă romantism, senzualitate, bucuria și pofta de viață. Relațiile cu copii se pot îmbunătăți și-ți pot aduce momente de neuitat. 

A doua parte a lunii va fi orientată către muncă, atât acasă, cât și la serviciu. Vei fi pe drum tot timpul. Prietenii s-ar putea să-ți solicite să vă vedeți, dar nu ai când. Apar supărări, dezamăgiri.

Trebuie să fii foarte atent la sănătate. Cu Pluto în casa a 6-a, ar trebui să mergi la doctor, să cauți a doua opinie în caz că nu ești mulțumit de diagnosticul inițial. Este necesar să-ți schimbi stilul de viață, să ai grijă la alimentație. Nu pleca urechea la tot felul de suplimente și medicamente de care auzi. Evită procedurile de care nu ești sigur. Dacă ceva i-a făcut cuiva bine, nu înseamnă că va merge la fel și pentru tine. 

La fel de important este să-ți gestionezi stresul. Ar fi bine ca după o zi lungă, să-ți iei un moment pentru tine în care să te întrebi de ce te epuizezi atât.

În timpul unei crize, mai așteaptă până să te iei o decizie de a te implica. 

Intrarea lui Pluto în casa a 6-a aduce cu sine modificări semnificative și în privința rutinei zilnice. Ajustarea acestei rutine poate inițial genera provocări și confuzii în ceea ce privește modul de desfășurare a activităților zilnice, însă adaptările sunt esențiale. Această perioadă poate aduce, de asemenea, schimbări în sfera profesională, oferindu-ți oportunitatea de a găsi un echilibru între un loc de muncă solicitant și unul care îți aduce satisfacție.

Citește și Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel