Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aduce luna februarie pentru nativii zodiei Vărsător? Daniela Simulescu oferă previziuni importante. Iată cum va fi următoarea lună pentru acest semn sărbătorit!

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător FEBRUARIE 2023

Tu trebuie să te pregătești în luna februarie. În primul rând, gândește-te la ce s-a întâmplat din martie 2020 până acum, pentru că Saturn mai stă în semnul tău până la 7 martie.

A doua lună din an este potrivită ca să-ți dai seama de neputințele tale față de sănătate, față de relații, față de locul de muncă și trebuie să înveți să le accepți.

De ce? Pentru că atunci când o planetă mai are puțin din tranzitul său într-un semn, îți oferă un ultimatum. Pentru tine, acest cuvânt este laitmotivul lunii care vine. 

Gândește-te mai clar în ce domenii ești neputincios. Pentru că dacă Saturn ți-a dat niște lecții și tu nu le accepți, toate frustrările pe care o să le ai în luna februarie vor spune multe, de fapt, despre tine. Sunt menite să îți zică ceva mai clar despre interiorul tău.

Limitele pe care le-ai primit nu au fost degeaba, dar te va ajuta intrarea lui Mercur în semnul tău de pe data de 11 februarie, ca să gândești, să analizezi, să observi și să gestionezi altfel respectivele limite. Adu-ți aminte și că în luna martie, Pluto va intra în semnul tău, așa că poți fi afectat sau poți fi confruntat de limitele celorlalți. Poți să-ți pierzi controlul.

Altfel, luna februarie vine cu daruri pentru tine. Venus este în Casa a doua până la 20 februarie, așa că financiar îți merge bine. De la 20 februarie, aceeași Venus va intra în Casa a treia, alături de Jupiter. Este momentul să înveți ceva, dacă tot ai primit atâtea lecții din 2020 până acum.

În februarie, trebuie să fii capabil să te accepți mai mult și să admiți că este în regulă și să fii la fel ca toți oamenii, nu întotdeauna diferit. 

Saturn se va duce în Casa a doua, a banilor și a resurselor și vrea să te bazezi pe noi talente. Această planetă vrea să monetizeze, iar dacă simte că nu ai încredere în tine, că nu ai învățat ceva, te va supăra. Va trebui să înveți să trăiești cu mai puțin.

Vezi și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel