Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aduce luna februarie pentru nativii zodiei Scorpion? Daniela Simulescu aduce previziuni importante! Iată cum va fi următoarea lună pentru acest semn.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion FEBRUARIE 2023

Luna Plină de la începutul lunii, de pe 5 februarie, se va întâmpla în Casa a 10-a, așa că s-ar putea să apară niște situații mai neplăcute din punct de vedere profesional. Însă, orice criză poate deveni o mare oportunitate, nu uita.

Marte, guvernatorul tău, nu mai este retrograd de pe data de 12 ianuarie. Dar, este în continuare în semnul contaminat și va sta acolo până pe 25 martie. Acesta va rămâne în Casa a 8-a, așa că este posibil să nu te simți foarte bine în pielea ta.

O să fii mai retras, accepți unele pierderi, dar te superi și te enervezi în luna februarie. Pe scurt, poți trece de la negare la acceptare într-un timp foarte scurt.

Cu Marte în Casa a 8-a, gândește-te și unde ai pierdut controlul din august încoace. Dacă ai putut rezista și cum a fost această schimbare pentru tine.

Cu siguranță, au apărut anumite schimbări în viața ta în ultimele luni, pe care altădată nu le-ai fi îmbrățișat, dar acum ai fost obligat să o faci. Poate că le-ai făcut fără să te gândești și fără să mai faci strategii.

Aceste schimbări pot reveni în viața ta în a doua lună din an și vei fi nevoit să le gestionezi. Marte în Gemeni face un aspect de inconjuncție cu semnul tău, deci trebuie să înțelegi că nu poți să ai control absolut asupra a toți și a toate.

Ai grijă foarte mare la cheltuieli și la pierderi în februarie, dar și la relațiile financiare cu ceilalți. Poate că ești într-un proces de partaj sau ai o negociere, așa că se impune atenție mărită la aceste aspecte.

Venus este în Pești până pe 20 februarie, ceea ce înseamnă că partea amoroasă este destul de bine aspectată, mai ales că va fi în Casa a 5-a. Așa că, luna iubirii poate fi o lună incendiară pentru tine dacă ești Scorpion sau ai ascendentul în Scorpion, indiferent de vârsta pe care o ai.

Este și o perioadă bună să condimentezi puțin relația în care te afli și să nu mai aștepți să vină totul din partea partenerului tău.

Vezi și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel