Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi luna februarie pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu vine cu vești pentru acest semn de pământ!

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară FEBRUARIE 2023

În primul rând, Mercur, guvernatorul tău, deși nu mai este retrograd, încă este în semnul Capricornului, unde va sta până pe 11 februarie, când va intra în Vărsător.

Ce înseamnă acest lucru? Că focusul trebuie să se schimbe. Dacă până acum, erai chiar încurajat să fii mai egoist și să te raportezi la tine, din 11 februarie, atenția se va muta pe muncă. Îți place să muncești și ești super implicat, ca o furnicuță, dar acum Mercur vrea să-ți aducă aminte de toate obiceiurile pe care le-ai dobândit sau pe care le-ai schimbat începând cu martie 2020.

Trebuie ca în februarie să îți dai seama de ce obiceiuri trebuie să scapi și nu doar în privința locului de muncă, ci și la treburile gospodărești. Este nevoie de o oarecare varietate în tot ceea ce înseamnă rutină și stil de viață pentru tine.

Spre finalul lui februarie, vei avea o Lună Nouă în Pești în Casa a 7-a, iar acest fenomen te poate pregăti pentru intrarea lui Saturn în semnul Peștilor. După cum știi, Luna Nouă nu este ceva ce simțim concret sau palpabil, ci mai degrabă este un moment în care vrem noi ceva sau manifestăm anumite lucruri.

Această Lună Nouă se va petrece în Casa a 7-a, a relațiilor. Așa că, dacă relația în care te afli nu funcționează, în martie, Saturn o să vină și o să pună sare pe rană. Atunci, s-ar putea să te victimizezi și să dai vina pe ceilalți. Poate fi un lucru bun că începi să mai cauți vinovați, dar ar fi bine să te gândești și la ce faci tu greșit în cadrul relațiilor pe care le ai, fie că sunt relații afective, oficiale sau neoficiale.

Sau te poți gândi pur și simplu la greșelile făcute din punct de vedere amoros. Poate că ai intrat în relații doar de frica de a nu rămâne singur sau de gura celorlalți.

Saturn va intra acolo în martie, așa că ar fi păcat să nu folosești luna februarie ca să reglezi niște lucruri. Dacă îți merge bine în relație sau în căsnicie, este perfect. Saturn o să vină și te ajută să construiești și mai mult în cadrul cuplului.

Februarie este o lună potrivită să te clarifici cu tine însuți. Gândește-te care îți sunt așteptările, dar și cum ar trebui să devii tu ca să atragi un partener potrivit. 

Ai grijă și la cei din jurul tău, vezi cum sunt cu sănătatea, atât cea mentală, cât și cea fizică. Este posibil să dai de oameni pe care trebuie să îi ajuți, dar tu te pricepi de minune la asta.

Vezi și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel