Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi a doua lună din an pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn? Daniela Simulescu oferă previziuni importante. Iată cu ce vine februarie pentru această zodie.

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn FEBRUARIE 2023

Pe tine, intrarea lui Saturn în Pești din martie nu te afectează așa mult, deci nu este neapărat cazul să te pregătești pentru asta în luna februarie. Mercur va intra în Casa a doua pe data de 11 februarie, așa că ai putea să te gândești la ceva. Din martie 2020 până în prezent, cum ai stat cu banii?

De ce să iei asta în calcul? Fiindcă, oarecum, intrând în Casa banilor și a resurselor, te poate ajuta să îți înmulțești veniturile, să investești în ceva, să îți mai cumperi ceva, să închiriezi o locuință cuiva, etc.

Tranzitul lui Saturn din martie face aspecte pozitive cu semnul tău, așa că nu trebuie să te îngrijorezi prea mult. 

Planetele vor ca tu, în februarie, să ții cont de Luna Plină de pe data de 5, din Casa a opta. Această casă are o conotație mai morbidă. Ea guvernează nașterea, moartea, transformarea, misterele, energiile îmbinate și legăturile la cel mai profund nivel. 

Probabil că ai trecut prin tot felul de transformări sau niște dolii din 2009 încoace, ținând cont și de tranzitul lui Pluto prin semnul tău. Poate că prin unele ai trecut mai ușor, iar prin altele, mai greu.

Cert este că dacă nu ai procesat un anumit doliu emoțional, Luna Plină de pe 5 februarie o să îți ofere tot felul de stări și s-ar putea să nu te simți deloc în largul tău.

În februarie, vorbim atât de banii tăi și de resursele pe care le faci, dar și despre cele îngropate adânc în interiorul tău. Multe dintre ele sunt mlăștinoase.

Pregătește-te mai degrabă de intrarea lui Pluto în Vărsător din Casa a 2-a și de ieșirea acestei planete din semnul tău.

Atunci poți să simți că ești singur și al nimănui, mai ales că Pluto a stat atât de mulți ani în semnul tău, dar între mai și iunie în acest an, va fi un moment definitoriu pentru tine. Dar până acolo, în februarie ar fi bine să faci pace cu emoții neprocesate, cu un doliu, cu niște situații toxice din viața ta.

Orice pierdere pe care o vei avea în februarie nu este degeaba, ci poate fi un moment în care să îți dai seama că ai nevoie să fii și mai vulnerabil. Dacă te iei prea mult în serios în următoarea lună, nu va fi de bine.

Vezi și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel