Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi luna februarie pentru nativii Balanță sau cei cu ascendent în Balanță? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă vești importante! Iată cu ce vine următoarea lună pentru această zodie.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță FEBRUARIE 2023

În prima parte a lunii, Venus, guvernatoarea ta, stă undeva ascunsă prin Casa a 6-a, în continuare în Pești. Putem spune că este un pic mai leneșă, așa că vei găsi cu greu cheful și motivația să te trezești, să mergi la serviciu. Această planetă pur și simplu nu se simte prea confortabil în Casa a 6-a, a muncii și a sănătății.

Totodată, din cauza acestui fenomen, te poți simți mai încet, poți căuta scurtături de tot felul, astfel încât să scapi repede de orice situație.

Dar, din fericire, Venus în Pești te ajută, colegii te sprijină, mai ales dacă faci mici boacăne din neatenție. Dacă faci ceva, ei o să se asigure că nu o să afle alții.

Cu Venus aici, astrologul Daniela Simulescu îți recomandă să fii atent și să iei în calcul faptul că este o lună bună să faci ceva și pentru ceilalți. Pe scurt, gândește-te cum ai putea să fii de folos celor din jur. Să le oferi mai mult sprijin. Nu este vorba doar despre ajutorul oferit celor de la locul de muncă. Poate îi poți ajuta mai mult pe vecini, pe cei mai buni prieteni.

Nu trebuie să te sacrifici cu totul, ci să faci mici gesturi. Poate că atunci când îți cumperi ceva, iei un obiect și pentru alții. Sau donezi o carte. Orice gest va fi bine primit de către cei din jur.

Venus va intră în Berbec în Casa a 7-a pe data de 20 februarie. Este clar, deci, că timp de o lună, o să-ți canalizezi atenția către relații. Venus va mai primi câteva influențe de la Saturn și se va apropia și de Jupiter. Așa că, după 20 februarie, nativii care sunt singuri vor avea foarte multe oportunități în a cunoaște oameni noi.

Este și o lună de smerenie din punct de vedere amoros, până când Venus intră în Casa a 7-a. Ai putea face pace cu trecutul, dacă este nevoie sau să procesezi și să accepți un doliu emoțional. Lasă deoarte fantomele trecutului, pentru că astrele te ajută.

Din punct de vedere emoțional, sfârșitul lunii februarie este mult mai bun. Astrologul te invită și la mai multă introspecție. Te poți gândi, din martie 2020 și până acum, ce a făcut Saturn în Casa a 5-a: relația ta cu copiii, cu copilul interior sau responsabilitatea ta pentru oamenii importanți din familie.

Din martie, Saturn în Casa a 6-a nu o să te mai lase să lenevești.

Vezi și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel