Horoscop februarie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: "Luna SCHIMBĂRII pentru voi!" - VIDEO
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie, pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Pești:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Mai mult Martie pot să spun că este o lună plină de evenimente şi aprilie.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

Tranzite majore în luna februarie

Marte va sta toată luna în Capricorn, deci modul nostru de a acţiona va fi foarte pragmatic.

Venus va rămâne tot în Capricorn în luna februarie. Retrogradarea s-a oprit pe 29 ianuarie. Acum este în mers direct. Va ieşi din Capricorn pe 6 martie, de aceea îţi atrag atenţia că încă se vor resimţi efectele retrogradării.

Mercur va fi şi el în Capricorn până pe 14 februarie, când va reintra în Vărsător. Îţi aduc aminte că Mercur a fost retrograd începând cu 14 ianuarie. Pe 26 ianuarie a intrat în Capricorn, dar va sta acolo până pe 14 februarie, iar atunci se va întoarce în Vărsător, unde va sta până pe 6-10 martie.

Pe 1 februarie avem o Lună Nouă în Vărsător, conjunctă cu Saturn. Este, dacă vrei, "Revelionul" celor care lucrează în industria divertismentului, cei care nu au apucat să sărbătorească pentru că muncesc. Cam aşa se întâmplă cu această Lună Nouă în Vărsător de pe 1 februarie. Dacă nu aţi apucat să vă setaţi anumite obiective, planuri, o puteţi face de pe 1 februarie.

Acea conjuncţie cu Saturn aduce un termen prelungit de livrare a obiectivelor respective, dar vă dă siguranţa că se vor şi întâmpla. Adică obiectivele pe care vi le puneţi în jurul acestei date, veţi şi munci pentru ele. Nu le puneţi doar ca să fie.

Pe 16 februarie avem o Lună Plină în Leu. Este o Lună Plină în careu cu Nodurile, cu Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur. Ce înseamnă când o Lună Plină activează Nodurile? Se formează chiar şi o cruce pe semne fixe.

Ce înseamnă asta? Cei cu Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion în astrogramă vor resimţi această Lună Plină. De fiecare dată spun că Luna Plină este mai importantă decât Luna Nouă. Pentru mulţi dintre care au marcaje în semnele menţionate, s-ar putea să fie un moment din acela în care trenul mai opreşte o dată în gară şi ziceţi: "Sunt bine? Nu sunt bine?". Este un moment la care trebuie să ne gândim mult în luna februarie.

Şi pentru că în februarie vorbim de Sfântul Valentin şi de Dragobete, ţin să vă spun că, din 14 februarie, Venus şi Marte fac o conjuncţie, se urmăresc una pe alta până pe 6 martie când vor intra în Vărsător. Iubirea şi pasiunea se contopesc şi oferă şanse celor care vor să treacă peste anumite evenimente nefericite, celor care vor să construiască, să mai pună o piatră de temelie în căsătoria lor, în relaţia lor, în cuplul lor. Chiar e un eveniment important. Şi gândiţi-vă că Venus şi Marte sunt în Capricorn. Acest aspect este nemaipomenit de bun să aducă stabilitate, putere, rezistenţă.

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Eu nu ştiu dacă tu deja ai început să îţi faci planuri să te muţi, să construieşti o casă sau să asiguri confort sporit locuinței. Dar trebuie să știi că acesta va fi principalul obiectiv în 2022.

În luna februarie, totul este despre bani! Bani pentru acest obiectiv. Avem în casa a II-a toate acele planete în Capricorn: Mercur, Venus, Marte şi Pluto, cel puţin în prima parte a lunii.

Dacă vrei să o luăm aşa, mintea ta ştii cum e? Ca un aparat. Tu tot timpul vei fi preocupat: "Bag un leu să iasă doi" sau "Câţi bani dau pe var, pe zidar, pe covor"... Bani, bani, bani, bani! Peste tot bani. În luna februarie, salariul tău se va duce în multe direcții.

E adevărat că multe planete sunt în Capricorn și ar trebui să fii puțin mai chibzuit, dar nu la modul să nu cheltuieşti. Dar dacă vrei să cumperi o perdea, de exemplu, recomandarea astrelor este să cauţi mai multe variante, mai multe magazine, mai multe păreri şi la final să tragi o concluzie, nu să cumperi prima perdea care îţi place. Sau ai putea să începi să pui câte o sumă mică deoparte pe lună pentru a cumpăra perdelele perfecte.

E o lună bună pentru educaţie financiară. E adevărat că Mercur se va duce în casa a 3-a, dar casa a 3-a are tot legătură cu finanţele, unde pui seminţe să rodească, să producă ceva. Deci, ori vă deschideţi un cont de economii, ori îi puneţi deoparte în şifonier ca pe vremuri, îi strângeţi fizic.

E o lună de investiţii. Dar vedeţi că nu sunt investiţii de genul "Îmi iau o cămaşă şi o port o lună", ci genul de investiţii care te ţin mulți ani, adică lucruri importante. De aceea vă recomand ca mai degrabă cheltuielile să fie duse înspre confortul vostru de zi cu zi, nu neapărat către o călătorie sau un studiu, cum sunteţi voi obişnuiţi. Preocupaţi-vă de bunăstarea familiei, de confortul vostru, de linişte. 

Avem Jupiter în casa a 4-a. Jupiter nu ţine doar de expansiuni, dar ţine şi de un culcuş emoţional, de un cuib în care să vă retrageţi, de un refugiu. Aveţi nevoie în februarie de un refugiu.

Vă mai atrag atenţia asupra relaţiei cu mâncarea. Aveţi mare grijă cum mâncaţi, cât consumaţi. Încercaţi să consumaţi alimente mult mai sănătoase.

Luna Nouă se petrece pe 1 februarie în casa a 3-a, iar Luna Plină se petrece pe 16 februarie, în casa a 9-a. Poate vă decideţi să renunţaţi la o călătorie în detrimentul alteia sau să schimbaţi o călătorie. E o lună bună în care să vă gândiţi la acest aspect, nu doar la confort. Dar, în principal, primează confortul vostru şi casa în care locuiţi

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Rareori mi se dă ocazia să împing o zodie atât de mult în faţă. Da! 

Gândiţi-vă aşa: aveţi în vizită luna aceasta - cel puţin în primele două săptămâni - pe Mercur, pe Marte, pe Venus, pe Pluto. 

Mercur - gândire, idei, comunicare, flexibilitate, conexiuni, logică. Perfect! E puţin retrograd în primele patru zile, dar nu e nicio problemă.

Venus - care nu mai este retrogradă în februarie. Venus ţine de carismă, magnetism, pasiune, de plăceri, de bucurii, de valorificare a propriei persoane, de relaţii, de atracţie.

Apoi avem Marte în casa I toată luna. Vă daţi seama? Impuls, energie, dorinţă, întreprindere. Sunteţi întreprinzători, furioşi pe alocuri, dar sunteţi puşi pe fapte.

Şi Pluto, care stă undeva în spate, departe şi împinge aceste planete, le dă un aer mistic, misterios.

Cu alte cuvinte, aveţi o lună minunată! Minunată! Extraordinară! Şi dacă nu se întâmplă şi ceva bun în viaţa voastră în februarie, e doar vina voastră. Că se pot întâmpla lucruri, viaţa de zi cu zi se întâmplă. Nu avem ce să facem.

Dar cu atât de multe planete în casa I la voi, nu aveţi cum să staţi degeaba. Faceţi sport, schimbaţi-vă garderoba, învăţaţi ceva, ieşiţi în faţă. Trebuie să fiţi foarte curajoşi, foarte întreprinzători.

Luna Nouă de pe 1 februarie se petrece în casa a 2-a, iar Luna Plină de pe 16 februarie se petrece în casa a 8-a. Cu alte cuvinte, toate iniţiativele, toate schimbările pe care le veţi face în luna februarie, vor aduce mai muţi bani. Nu acum neapărat. Dar dacă acum şefii vă văd mai curioşi, mai implicaţi, puteţi fi propuşi pentru o creştere de salariu. Dacă partenerul vă vede că vă place de voi şi vă răsfăţaţi, zice "Mmmm, parcă îmi place mai mult de tine aşa". Copiii la fel, vă vor vedea atât de încrezători şi vor spune că vor să fie la fel. Sau veți rămâne voi înșivă uimiți de curajul arătat.

Deci aveţi foarte multe oportunităţi care se pot monetiza. Puteţi primi atenţie, bani, fonduri. Deci, luna viitoare este numai şi numai despre voi. Haideţi!

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Toate planetele alea din Capricorn sunt în casa a 12-a la voi. Nu este luna voastră preferată. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că Luna Nouă de pe 1 februarie se petrece în semnul vostru şi în conjuncţie cu Saturn.

Voi chiar aţi putea pe 1 februarie să vă puneţi intenţii sau să faceţi ceva ce nu aţi făcut. Sau în sfârşit, cu toată lipsa de energie caracteristică aspectelor actuale, spuneți "Hai să îmi sun profesorul să mă apuc de meditaţii" sau "Hai să îmi sun doctorul să mă programeze la analize". Îl aveţi şi pe Saturn în casa a 12-a şi e clar că Luna Nouă acolo asta zice: "Hai să merg o dată la nutriţionist", "Hai să vorbesc cu un specialist de faptul că nu pot să dorm", "Hai să merg să fac terapie", "Hai să pregătesc altfel masa", "Hai să mai arunc de prin casă ce nu-mi trebuie". 

După care, Luna Plină de pe 16 februarie aduce atenţia pe partener sau pe oamenii foarte importanţi din viaţa voastră. Vă daţi seama dacă oamenii respectivi vă ajută sau nu. Are rost să vă sacrificaţi pentru ei sau nu? Ştiţi de ce spun asta? Casa a 12-a vorbeşte şi despre sacrificiu, dar despre sacrificiul de dragul de a fi victimă. Deci, cu atât de multe planete în casa a 12-a, vine un tipar de genul acesta în care o să vreţi să suferiţi puţin. Nu! Gata!

Folosiţi Luna Plină de pe data de 16 februarie şi să ziceţi "Stai, dom'le, puţin!". Voi ziceţi: "Dar eu de ce mă gândesc la toți oamenii aceștia atât de mult? Dar eu de ce fac atât de multe pentru ei? Dar mie de ce îmi pasă atât de mult de ei?"

Jupiter e în casa a 2-a aproape tot anul - va intra şi în casa a 3-a - şi zice: "Cât de mult te valorifici pe tine?", "Cât de mult timp şi bani acorzi sănătăţii tale?, "Cât de mult se învârte totul în jurul tău în funcţie de tine?" O să ai un mic şoc.

Dar da, o tematică pe care vreau să o reţineţi este sănătatea. Poate să fie o lună bună să începeţi o dietă sau un tratament mult mai bun, să găsiţi un specialist, să găsiţi nişte remedii. Somnul va fi afectat, visaţi mult, coşmaruri. Poate la serviciu nu mai daţi acelaşi randament, poate e bine să staţi puţin mai în spate. E ca şi cum pregătiţi o strategie. Bine ar fi să o faceţi conştient, dar dacă nu, vă ţin astrele puţin în spate şi nu o să vă placă. Poate vin nişte veşti mai neplăcute de la oamenii dragi şi vă chinuiţi, vă stresaţi, aveţi tot felul de gânduri, dar meditaţia este bună, rugăciunea de asemenea, mersul la doctor, terapia. Orice activitate spirituală sau care ţine de vindecarea organismului este bună.

Deci, recomandarea în luna februarie ar fi să vă ţineţi mai mult de sănătate şi să nu vă epuizaţi mai mult decât este cazul.

Pești / cei cu ascendent în Pești

Luna Nouă de pe 1 februarie se petrece în casa a 12-a. Mulţi dintre voi veţi decide să renunţaţi la actualul loc de muncă, să schimbaţi departamentul sau să abordaţi superiorul şi să îi spuneţi că voi nu mai sunteţi de acord cu un anumit stil de lucru. Luna Plină de pe 16 februarie se va petrece în casa a 6-a şi vă va arăta dacă aţi făcut paşii necesari în acest sens.

Eu cred că mulţi dintre voi veţi dori să schimbaţi ceva din punct de vedere profesional anul acesta, indiferent de statutul sau experienţa acumulată. Veţi dori o îmbunătăţire pe plan financiar, dar şi pe plan social. Adică aveţi nevoie de alţi oameni, de alt anturaj, de alte comunităţi, de alte grupuri. Vreţi să învăţaţi lucruri noi. E senzaţia aceea de plafonare.

Jupiter este în semnul vostru şi în luna februarie. Aveţi încredere că puteţi face mai multe lucruri decât anul trecut.

Avem în casa a 11-a foarte multe planete. În primele săptămâni: Mercur, Venus, Marte şi Pluto. Casa a 11-a vorbeşte de viitorul apropiat, dar şi de oamenii pe care îi aveţi în viaţa voastră. Prietenii vor avea tot felul de evenimente la care veţi participa sau nu. Sau se întâmplă nişte lucruri cu ei şi veţi spune că nu vă mai place varianta actuală a lor.

E o lună cu multe feţe. Multe feţe pe stradă, la serviciu, în călătoriile pe care le faceţi, în studiile pe care le aveţi. S-ar putea să existe această nevoie serioasă de a nu mai sta doar online. Veţi dori să interacţionaţi cu oameni, să îi vedeţi, să îi atingeţi, să îi îmbrăţişaţi. Aveţi nevoie de multă conexiune în luna februarie.

Vreau să vă mai atrag atenţia aşa puţin cu Luna Plină şi cu Luna Nouă pe axa 6-12. Aveţi grijă mai ales la sănătatea celor dragi. S-ar putea să apară nişte veşti din acestea care să nu vă placă, dar aveţi grijă şi de sănătatea voastră mintală. Simţiţi că aţi fugit de anumite situaţii sau ați dezvoltat anumite obiceiuri toxice, care nu vă priesc. Poate nu renunţaţi din prima, dar să citiţi, să vă documentaţi în aşa fel încât să luaţi o decizie în cunoştinţă de cauză.

Citeşte AICI horoscopul lunii februarie pentru TOATE zodiile!

Urmăreşte aici emisiunea completă cu horoscopul lunii februarie pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel