Horoscop dragoste mai 2022. Cum influențează trioul Venus-Marte-Jupiter fiecare ZODIE/ASCENDENT!
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop dragoste mai. Trio-ul Venus-Marte-Jupiter în Berbec va retrezi pasiunea din fiecare!

Suntem aproape de jumătatea lunii mai. Spuneam recent că abia din a cincea lună a anului începem să trăim cu adevărat. Din toate punctele de vedere. Dar mai ales în ceea ce privește dragostea. Jupiter a intrat în Berbec pe 11 mai. Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, tranzitează același până pe 28 mai. Iar Marte, responsabil de acțiune și pasiune, va tranzita și el primul semn al zodiacului, cel preferat de altfel, începând cu 25 mai. 

Uitându-mă încă o dată peste aspectele lunii mai, am simțit așa o bucurie, o poftă de viață și dorința de prospețime. Iar toate acestea se vor regăsi în viața fiecărui nativ. Este adevărat că aceia cu marcaj de foc în astrograma personală(Berbec, Leu, Săgetător) vor profita primii de trio-ul Venus/Marte/Jupiter, cu siguranță și ceilalți îl pot folosi. 

Când vorbim de atâtea planete în Berbec, vorbim de noutate. Mulți vor dori să scape de o relație toxică, alții să înceapă să iasă la întâlniri. Cert este că nu vom mai accepta compromisuri și că vom lupta pentru spațiul și libertatea noastră. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Cu Venus, Marte și Jupiter în semnul tău, ești obligat să ieși din casă. Fie cu partenerul, fie pentru a cuceri. Cu cât vei fi mai curajos, mai încrezător în calitățile tale, fizice în primul rând, cu atât vei fi mai observat de oamenii din jur. Nu trebuie să fie neapărat luna în care să începi o relație nouă, dar va fi una în care să fii foarte admirat de posibili pretendenți. 

Taur/Ascendent în Taur

Pentru tine, luna mai vine cu nevoia de a închide capitole vechi și toxice. Poate este cazul să nu mai răspunzi mesajelor unui fost partener. Să îți dai seama că nu mai există un viitor. Cei care sunt într-o relație trebuie să își accepte greșelile și să se împace. Sau să își ajute partenerul în momentele grele. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Dacă ești singur, fă tot posibilul să accepți toate invitațiile prietenilor. Fie la evenimente personale, fie la unele artistice sau culturale. Deci nu sta în casă deloc! Dacă ești într-o relație care a cam scârțâit, astrele te invită să creezi noi planuri astfel încât să ieși din rutină. Nu aștepta să facă partenerul asta!

Rac/Ascendent în Rac

Pentru mulți dintre voi, luna mai poate veni cu idei de oficializare a relației, cu discuția despre următorul pas. Ce-i drept, aspectele sunt mai benefice pentru zona profesională, dar chiar și așa, dacă ești singur poate atragi privirea unei persoane cu autoritate de la locul de muncă. 

Leu/Ascendent în Leu

Atât cei singuri, cât și cei care au o relație, sunt invitați de către astre să călătorească. Primii pot cunoaște posibili parteneri, poate chiar străini, ia ceilalți vor descoperi noi variante ale partenerului. Iar dorul de ducă și aventurile vă vor lega. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mai este luna pasiunii! A intimității, a senzualității, a atracției! Cei care sunt într-o relație se pot redescoperi în dormitor, iar cei singuri își vor da seama mai bine de ce anume sunt atrași din punct de vedere fizic! Astrele vă invită să stați mai departe de ochii lumii. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu ești preferatul astrelor, din punct de vedere relațional, în luna mai! Vei avea în casa relațiilor și a parteneriatelor pe Venus, guvernatorul tău, Marte și Jupiter! Deci ai toate șansele să cunoști o persoană așa cum îți place, să închegi mai bine o relație blazată sau să divorțezi în sfârșit de persoana nepotrivită!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrele te invită să te implici serios în treburile gospodărești alături de partener. Deși sună ciudat, munca vă va apropia enorm. Și vă va ajuta să vă iertați unele greșeli. Cei singuri ar trebui să nu se dedice prea mult muncii, ci să se ocupe și de stilul lor de viață. Adică să muncească pentru ei. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus, Marte și Jupiter se mută în casa a 5-a, a plăcerilor, a pasiunilor, a iubirii, a romantismului și a jocurilor amoroase. Dar și a copiilor. Deci indiferent că ești singur sau într-o relație, urmează o perioadă destul de incitantă. Aș putea spune că și destul de rară. În orice caz, vei fi cel mai priceput la (re)cuceriri.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astrele îți recomandă să petreci timp de calitate alături de partener acasă, să te preocupi de confort și de bunăstarea emoțională. Cei singuri pot cunoaște posibili parteneri prin intermediul evenimentelor din sânul familiei.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mai este luna în care să încerci un serviciu matrimonial, o rețea socială sau o aplicație de dating. Sau să te plimbi, să mergi la cursuri și la diverse evenimente. Cei care sunt deja într-o relație vor observa îmbunătățirea comunicării și creșterea disponibilității partenerului. 

Pești/Ascendent în Pești

Știi care va fi arma ta secretă? Generozitatea! Și dacă vrei să cucerești și dacă vrei să îți îmbunătățești relația actuală. Și nu este cazul să dăruiești ceva și să ai așteptări, ci să o faci cu tot sufletul. Și ai să vezi că universul îți va oferi multiple șanse!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel