Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care poate reuși să-și întemeieze o familie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
În plan amoros, se pare că un nativ al zodiacului va avea toate șansele să-și întemeieze o familie, dacă asta și-a propus. Iată ce ne spune un astrolog internațional despre horoscopul iubirii al anului 2024!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Capricorn, în ceea ce privește dragostea în 2024. 

Iată ce ne spune!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Trebuie să te distrezi și să te conectezi cu ceea ce-ți dorești. Pune lucrurile în mișcare când vine vorba de iubire și de a fi părinte.

Probabil că la începutul anului, te vei confrunta cu o criză de identitate. Nu vei ști cum să te prezinți, cum să comunici și cum să răspunzi unor întrebări interne, dificile. Începutul anului este despre tine și despre cum încerci să te înțelegi. 

Conjucția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie îți este favorabilă dacă vrei să ai un copil. Totodată, poți începe un proiect sau o relație nouă. Este momentul când lucrurile ar putea începe să se accelereze. Totul se va simți ca un răsărit, după o lungă și întunecată noapte.

Din toate punctele de vedere, aprilie este cea mai importantă lună pentru tine. Dacă ești într-o relație și ai simțit că evoluează foarte încet, totuș se va schimba.

În mai, vei fi mai interesat în a te distra. O să ai parte de mai multă inspirație. Pe de altă parte, ai putea aprofunda și latura mai romantică. 

În august, este o perioadă foarte bună pentru a călători alături de partener. Dacă ești singur, e o oportunitate să mergi într-o excursie și să ieși la întâlnire cu persoane de altă naționalitate.

În noiembrie, unele capitole se vor încheia. Dacă ai început ceva cu câteva luni în urmă, o să fie momentul când vei ajunge la final. Relațiile se pot solidifica și să devină oficiale. În continuare, va fi propice pentru a face un copil. Astrologul îți recomandă să nu te abții din a expune ceea ce simți, mai ales dacă sunt frustrări, ci să le comunici.

În decembrie, ar putea apărea discuții legate de bani. Trebuie să te asiguri că ești pe aceeași pagină cu partenerul, când vine vorba de economii și de gestionarea resurselor.

Vezi și Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care alege succesul în locul relației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel