Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care caută parteneri spirituali
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
În plan amoros, se pare că un nativ al zodiacului vrea conexiuni profunde și va avea oportunitatea de a găsi ceea ce caută. Iată ce ne spune un astrolog internațional despre horoscopul iubirii al anului 2024!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Gemeni, în ceea ce privește planul amoros în 2024. 

Iată ce ne spune!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ai putea întâlni persoane care sunt din străinătate. Totodată, interesul tău s-ar putea să fie către partenerii mai spirituali și introvertiți.

La începutul anului, o să ai multe întrebări. Chiar dacă ești singur sau într-o relație, probabil că în plan amoros te-ai confruntat cu diverse dificultăți până acum. Deoarece Mercur își încheie retrogradarea la începutul lunii, o să vrei comunicare mai directă din partea celorlalți.

Februarie aduce momente potrivite dacă vrei să pleci într-o călătorie alături de partener.

În martie, dacă deja te întâlnești cu cineva, poți lua decizia de a duce relația la un nivel mai serios decât a fost. Chiar și renunțarea la o conexiune este o posibilitate, dacă simți că acea persoană te ține pe loc.

Aprilie îți poate aduce oportunități neașteptate și unice de a ieși la întâlniri. Partenerul pe care-l căutai să fie într-o zonă spirituală, poate apărea sau vei vedea că persoana potrivită pentru tine, a fost în preajma ta tot timpul, dar nu ai sesizat.

La sfârșitul lunii mai, vei simți o nouă energie, mai revigorantă. O să-ți fie mai ușor să te conectezi cu alți oameni. În loc să-i cauți tu, te vor găsi ei pe tine. 

Luna octombrie este semnificativă pentru noi începuturi. Poți analiza ce tipare toxice ai. Mai mult decât atât, este posibil să realizezi că te sacrifici prea mult și nu te alegi pe tine.

Cu toate acestea, tensiune ar putea apărea când va fi vorba să alegi între dorința de a avea dragoste și viața profesională. Chiar dacă ai oportunități în iubire, concentrarea ta înclină către profesie.

Trebuie să fii atent cu cine ieși la întâlniri. Nu alege prima persoană care te abordează. Studiază credințele acestora, cum ar fi ce valori și idealuri au.

În plan amoros, anul 2024 este foarte bun pentru tine. Dacă ești singur, ai ocazia să începi conexiuni cu adevărat profunde și vei avea multe oportunități pentru a le găsi. Dacă ești într-o relație, o poți duce la următorul nivel, cel al căsătoriei sau a lua decizia de a avea un copil. Este un an prielnic și pentru a sfârși o conexiune care nu-ți mai aduce satisfacție.

Citește și Horoscop DRAGOSTE 2024 - Scorpion/Ascendent în Scorpion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel