Horoscop dragoste 2023. Iubire cu năbădăi pentru o ZODIE DE FOC
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Anul 2023 se anunță plin de evenimente astrologice importante! Trebuie să reținem că tranzitul lui Jupiter în Taur și Nodurile Lunare pe axa Berbec-Balanță vor aduce multe beneficii pe plan amoros în 2023! Iată ce ZODIE DE FOC se confruntă cu iubire cu năbădăi în acest an!

Ei bine, dacă te interesează horoscopul dragostei, trebuie să știi că 2023 este un an important din acest punct de vedere. Următoarele luni vor avea în prim plan retrogradarea lui Venus, planeta iubirii și a feminității, în semnul Leului, între 23 iulie și 4 septembrie.

Ce înseamnă asta? Că relațiile vor fi testate, dar și că pot apărea oportunități noi. Ținând cont de faptul că Venus retrogradă o să facă o conjuncție cu Lilith, dar și un careu cu Uranus, putem vorbi despre elemente destul de incitante.

Mai mult, în perioada retrogradării lui Venus, există șansa de a ne reconecta cu foști parteneri. Pot să apară idile scurte, dar intense, precum și decizii importante, referitoare la relația în care ne aflăm. Fiindcă Venus o să retrogradeze în semnul Leului, o să apară multă scântei. De fapt, retrogradarea lui Venus poate fi precum un test suprem, al oricărei relații.

Merită să o aducem în discuție și pe Jupiter, planeta abundenței. Aceasta o să fie în tranzit în semnul Taurului, de pe 16 mai și până la finalul anului. Acest eveniment o să-i convingă pe mulți să fie în căutare de relații stabile sau chiar oficiale. Nu vor fi neapărat relații cu fluturași în stomac, ci mai degrabă legături pragmatice și calme.

Tranzitul lui Saturn în Pești, de pe 6 martie, o să ne deschidă ochii referitor la relațiile toxice, bazate pe minciuni sau pe sacrificiu. O să ne oblige să facem și diferența dintre concret și imaginație.

În final, Saturn și Jupiter vor fi într-un sextil. Iar asta o să-i ajute pe cei care sunt în relații vechi, dar care s-au blazat. Aceste persoane se pot îndrepta către alegerea unor rutine noi. Un stil de viață condimentat, dar și legături care să le ofere confort.

Ce zodie va avea un an plin la capitolul dragoste? Este vorba despre semnul de foc al Berbecului!

O să ai parte de dragoste cu năbădăi în 2023! Conjuncția dintre Venus și Pluto din prima zi a anului ți-a creat deja nevoia unei legături profunde, puternice și asumate. O să pornești cu ideea că nu vrei niciun compromis. Dar, Venus, planeta iubirii și a feminității, o să retrogradeze anul acesta între 23 iulie și 4 septembrie. Exact în Casa a cincea a iubirii, sexualității și pasiunilor.

Să ne amintim că vei simți influența acestei retrogradări de pe 5 iunie până pe 9 octombrie. Așa că, pot să reapară foste iubiri sau poți întâlni anumite ispite, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Se poate să ai de trecut și unele examene în relația în care te afli. Anumiți nativi pot să trăiască și o dragoste de vară.

Alții își pot da seama că nu sunt iubiți suficient și că nu mai este cale de întors. Relațiile pot fi amplu testate în perioada verii. Deși pasiunea și romantismul vor fi prezente în viața ta, din cauza retrogradării lui Venus, nu te lăsa păcălit. Mai ales dacă alegi să reîncepi o relație veche.

Ar fi bine să nu iei decizii tranșante. Trebuie să știi și că Venus retrogradă nu încurajează prea mult semnarea actelor de căsătorie, ci mai degrabă a celor de separare, de divorț. Poți avea senzația, dacă ești Berbec sau ai ascendent în Berbec, că trăiești într-o telenovelă.

Orice ar fi, nu lua decizii tranșante, pentru că există un risc mare de dezamăgire. Ai grijă constantă pe plan personal.

Venus retrogradă în Leu vorbește și despre găsirea feminității, care se poate întâmpla în 2023. Aduce în discuție și grija de sine, așa că îți poți dori un aspect nou și îmbunătățit. Desigur, nu este recomandat să-ți investești toți banii în haine, fiindcă s-ar putea să regreți investiția.

Vezi și: Care este legea nescrisă a anului 2023? Daniela Simulescu ne spune ce tranzite ne învață să ne vindecăm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel