Horoscop DRAGOSTE 18 - 25 februarie: "Săptămână de FOC pentru ACESTE zodii"
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Sezonul Peștilor începe în această seară, aşa că începe o lună plină de emoţie, creativitate şi compasiune, dar şi o mulţime de romantism şi stări de visare. Luna va poposi în semnul balanţei tot weekendul şi pleacă luni spre semnul Scorpionului. Dar asta nu e tot! Marte și Venus vor forma un sextil cu visătorul Neptun miercuri, respectiv joi (un aspect pozitiv). Însă Mercur și Uranus vor forma joi un careu care va zgudui puţin lucrurile. Află de la astrologii citaţi de Cosmopolitan.com cum va fi viaţa ta amoroasă în weekend şi săptămâna ce urmează:

BERBEC

Nici nu se putea un weekend mai bun pentru o întâlnire! Luna în Balanță va lumina zona de relații a hărții tale şi va condimenta puţin viaţa ta amoroasă, pregătindu-te pentru o seară cu multă energie sexuală, când Luna va intra în semnul pasional al Scorpionului. Poţi cunoaşte persoane noi, dar mai întâi trebuie să te asiguri că ai toate situaţiile amoroase din trecut rezolvate, încheiate şi eşti cu adevărat pregătit pentru ceva nou. Şi că tot am ajuns la trecut, nu este exclus să fii căutat de un fost partener. Foloseşte ocazia pentru a încheia situaţia.

TAUR

Stelele îţi dau liber la flirt în weekend şi în săptămâna care urmează, dar dacă te aşteptai să cunoşti pe cineva cu care să ai o relaţie serioasă, mai aşteaptă puţin. Între timp, distrează-te! Da, ai voie să îţi încerci norocul şi cu acea persoană sexy din grupul de prieteni.

GEMENI

Emani carismă din plin şi îţi este foarte uşor să atragi pe cineva în acest weekend, când Luna în Balanţă îşi aduce strălucirea asupra zonei de dragoste, sex și distracție a hărţii tale. Pentru cei care caută ceva mai serios, joi este ziua potrivită. Dacă eşti deja într-o relaţie, sextilul dintre Neptun şi Venus te ajută să îmbunătăţeşti viaţa de cuplu.

RAC

În weekend nu se întâmplă prea multe în viaţa ta, dar săptămâna viitoare va fi cu totul altceva! În primul rând, începi săptămâna cu Luna în Scorpion în zona ta de dragoste, sex a hărţii tale, care te ajută să fii mai carismatic şi mai încrezător. Apoi, Venus și Marte luminează zona de relații a hărții tale și te fac mult mai norocos în dragoste. Dacă te-ai plictisit de viaţa ta amoroasă de până acum, ai toate şansele să îi dai un luciu proaspăt. Trebuie doar să vrei.

LEU

Da, a venit momentul să fii deschis în ceea ce priveşte sentimentele tale. Sezonul Peşti îţi "face cadou" o săptămână foarte emoţională, în care eşti îndemnat să îi spui clar unei persoane ce simţi, fie că este partenerul de cuplu sau o persoană cu care ai început să ieşi recent. Ce îţi doreşti? Vrei să duci relaţia la un nou nivel? Vrei să încetineşti lucrurile? Vrei să te desparţi? Trebuie să fii sincer cu tine şi cu cealaltă persoană şi să spui direct ce vrei să faci mai departe. 

FECIOARĂ

Ţie îţi prieşte sezonul zodiei Peşti pentru că este o perioadă de confort emoţional şi relaţional. Luna în Scorpion îţi oferă abilitatea de a te conecta cu oameni noi cu ceva mai multă uşurinţă, iar când Neptun se conectează cu Venus şi Marte, aduce şi energia erotică pe care o aşteptai de mult timp. Lasă-te purtat de val şi simte-te bine. Nu te descuraja dacă ai sărutat câteva "broaşte". Prinţul / Prinţesa ta este pe aproape.

BALANŢĂ

Weekendul acesta te încearcă emoţiile ceva mai mult decât de obicei, având în vedere că Luna tranzitează semnul tău. În niciun caz nu înseamnă că vei sta în casă şi vei plânge (deşi poate ţi-ar trebui o descărcare emoţională), dar poate fi un weekend bun pentru a fi mai vulnerabil şi emoţional în dragoste. Dacă eşti singur, s-ar putea să resimţi singurătatea ceva mai mult în weekend, dar eşti pe cale să primeşti un semn de la cineva din trecut. Poate fi chiar şi cineva cu care ai avut doar o relaţie de prietenie.Oricum ar fi, lucrurile ar putea să se aprindă mai repede decât de obicei între voi. Mai departe, tu decizi ce se întâmplă.

SCORPION

Dragostea pluteşte în aer pentru tine! Sezonul Peştilor îţi aduce iubirea pe tavă, în timp ce Neptun luminează zona de dragoste, sex și distracție a hărţii tale. Aşa că, indiferent dacă eşti singur sau ai pe cineva, ai garanţia unei perioade minunate din punct de vedere romantic. Dar stelele nu îţi bagă şi în traistă. Puţin efort în direcţia unei persoane sau a partenerului de cuplu este tot ce trebuie pentru a porni acţiunea.

SĂGETĂTOR

Viaţa amoroasă nu va fi cine ştie ce animată săptămâna viitoare, dar weekendul e numai bun pentru a ieşi cu prietenii tăi. Poate vei cunoaşte pe cineva special în oraş, dar niciun aspect nu prevede ceva mai mult de un flirt. Ia-o ca pe o experienţă plăcută şi atât. Dacă ai pe cineva, este o săptămână în care te poţi bucura de confort emoţional, poţi să iei lucrurile încet, să petreci timp de calitate. Chiar dacă ai opta pentru ceva mai distractiv, vei vedea că te vei simţi mai bine împărtăşind intimitatea cu cineva.

CAPRICORN

Astrele ţi-au servit totul pe tavă în ultima vreme, dar dacă nu te deschizi şi tu puţin la oportunităţi, va trece norocul pe lângă tine. Săptămâna următoare eşti încurajat să laşi puţin garda jos şi să vii cu ceva mai multă iniţiativă. Când ai Venus şi Marte în semnul tău, succesul în dragoste e aproape garantat. Norocul tău că Neptun vine să lumineze puţin zona de comunicare a hărţii tale. Vei flirta mai cu "spor" şi îţi vei comunica mai eficient sentimentele. O ocazie rară pentru tine, deci profită!

VĂRSĂTOR

Încă un weekend în care eşti chemat să te distrezi cu poftă! Pur şi simplu nu ai voie să stai în casă. Alege un loc nou de agăţat sau o nouă aplicaţie de întâlniri. Vorbăreţul Mercur este în semnul tău, aşa că vei avea cuvintele la tine. Exersează deja replicile de agăţat şi mesajele de invitaţie în oraş. Nu vrei să te prindă norocul în dragoste nepregătit!

PEŞTI

La mulţi ani!!! Începe sezonul tău şi primeşti deja cadouri de la astre. Primul dar: magnetism cât cuprinde! Da, un sărbătorit merită să aibă ochii asupra sa şi vei simţi cum atragi mai multe priviri decât de obicei. Permite-ţi să "guşti"  din tot ce este mai bun şi alege cu cine vrei să ajungi şi la "felul principal". Răsfăţ în dragoste este motto-ul tău de acum!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

pixel