Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce le rezervă astrele nativilor zodiei Taur în luna următoare! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Taur/Ascendent în Taur DECEMBRIE 2023

Iată că ne apropiem de ultima lună a acestui an și vom mai avea parte de câteva evenimente astrologice la care ar trebui să fim atenți. Astrele au câteva mesaje importante pentru nativii zodiei Taur.

Venus, care este Guvernatoarea voastră, va intra în casa a 7-a încă de la începutul lunii. Pentru voi, acest lucru înseamnă că trebuie să acordați o mai mare atenție relației de cuplu. Fie că sunteți într-o relație îndelungată, aveți o relație nouă sau doriți să cuceriți pe cineva, nu vă bazați doar pe faptul că celălalt va fi mai activ decât voi și va face pașii pe care vi-i doriți, ci inițiați voi acțiunile. Veniți cu propuneri, planuri și mai ales, comunicați mai mult cu partenerul. Trebuie să vă bazați pe voi înșivă pentru a împlini ceea ce vă propuneți, nu așteptați din partea altora deoarece o să fiți dezamăgiți.

În luna Decembrie, astrele vă vor ajuta să întâlniți oameni și pe plan profesional, nu doar cel afectiv. Este un moment bun în care să reflectați cu privire la planurile pentru anul 2024, adică pe ce drum vreți să mergeți, unde ați vrea să promovați.

Marte, Guvernator al casei a 7-a, va avea un tranzit în casa a 8-a pe tot parcursul lunii. Acest tranzit vă va provoca dispute legate de banii la comun, fie că este vorba de resurse financiare provenite din moșteniri sau de bani făcuți din afaceri.

O să treceți prin niște momente în care o să simțiți răscoliți, supărați și o să căutați parteneriate deoarece aveți nevoie de oameni care să vă învețe anumite aspecte.

Mercur Retrograd în casa a 9-a vine pentru voi cu un avertisment să vă educați, nu să aveți impresia că le știți pe toate. Totodată, această retrogradare o să vă arate că sunteți în niște limite și că trebuie să fiți mai deschiși către a afla informații.

Trebuie să fiți atenți la drumurile pe care le veți face, fie că este vorba de călătorii sau de vizitat rudele de sărbători. Retrogradarea lui Mercur o să vă aducă necazuri în acest sens și va trebui să vă asigurați de fiecare dată când porniți la drum că aveți biletele la voi, actele puse la punct și banii necesari. S-ar putea să fie nevoie să faceți tot felul de ajustări și o să vă simțiți extenuați.

Fiți cu mai multă băgare de seamă și la exces în următoarea lună. Fie că este vorba de un exces alimentar sau pe alte planuri, Decembrie reprezintă o problemă pentru voi. Cu Jupiter aflat în semnul vostru, s-ar putea să consumați mai mult decât este cazul și să nu mai aveți limite.

Îți recomandăm și Previziuni astrologice Taur 2024: schimbare și monetizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel