Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce îi așteaptă pe nativii zodiei Gemeni în ultima lună a anului! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni DECEMBRIE 2023.

Luna anului în care ne bucurăm de sărbători, de timpul petrecut cu familia vine cu o perioadă încărcată pentru nativii zodiei Gemeni. Astrele vă pun în vedere anumite aspecte, pentru a vă face să gestionați mai ușor momentele care vor veni.

Va fi o lună importantă pentru voi deoarece Mercur își face de cap. Chiar din prima zi a lunii, Mercur intră în Capricorn, după care pe 13 Decembrie își începe retrogradarea tot în semnul Capricornului, iar pe 23 Decembrie se întoarce în Săgetător.

Mercur retrogradează din casa a 8-a în casa a 7-a și o să vă aducă probleme pe plan financiar. Nu o să aveți parte de liniște în ultima lună a acestui an. Mai exact, tot bugetul pe care vi l-ați propus pentru sărbători, toate ideile, toate planurile pe care le aveți vor fi date peste cap. O să fie nevoie să scoateți bani mai mulți din buzunar și unii dintre voi îi aveți, alții nu. Mulți veți încerca să obțineți împrumuturi. Dacă apelați la mijloace pentru a obține bani, în perioada de retrogradare trebuie să nu vă împrumutați mai mult decât aveți nevoie.

Fiți cumpătați și gândiți-vă de două ori înainte de a face un credit. Trebuie să acordați o atenție suplimentară și sumelor pe care le dați cu împrumut. În perioada sărbătorilor suntem mai miloși, generoși și toleranți cu cei din jur, dar dacă o persoană vă va cere o sumă mai mare de bani, ar fi bine să îi spuneți că îi acordați doar o parte, iar cu restul va trebui să se descurce.

Venus în casa a 6-a vă aduce mult spor. O să îmbinați utilul cu plăcutul, o să fiți harnici și la muncă o să vă rezolvați sarcinile la timp. O să fiți printre cei care se vor bucura din plin de venirea sărbătorilor. Însă, la serviciu ar trebui să nu le mai povestiți colegilor viața personală și să nu le mai dați detalii.

Marte va fi în casa a 7-a pe durata întreagii luni și o să vă aducă relații dinamice. Astăzi vă supărați pe partenerul de viață, mâine vă trece. Aveți grijă când vreți să îi spuneți  că vă despărțiți deoarece s-ar putea să reveniți asupra deciziei. Pentru cei care sunt singuri, s-ar putea să simțiți nevoia de a grăbi începutul unei relații. Sunteți cuceritori și foarte seducători în luna Decembrie. Fiți atenți, totuși, la prada pe care o vânați. S-ar putea ca persoana cu care doriți să fiți împreună, să nu fie cea ideală pentru voi, dar să o doriți de dragul amorului.

Citește și Gemenii în 2024: Oportunități și optimism

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel