Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce îi așteaptă pe nativii zodiei Berbec în luna următoare! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec DECEMBRIE 2023

Luna Decembrie îți aduce o nevoie de schimbare și te vei concentra pe aspectele unde vei vrea să te reinventezi. Marte, Guvernatorul tău, va sta în Săgetător, în casa a 9-a, ceea ce înseamnă că de aici îți va veni dorința de ați face planuri, idealuri, obiective.

Chiar dacă tranziția lui Marte te sprijină foarte mult în ceea ce-ți dorești să schimbi, va trebui să ai grijă. Cu Marte în casa a 9-a, vei avea un exces de zel și vei crede că doar tu le știi pe toate.

Mercur va retrograda în Decembrie și se va afla în casa a 10-a, iar pentru tine acest eveniment astrologic va însemna că vei revizui niște decizii pe plan profesional. Nu vei fi încântat de situație, te vei supăra, dar retrogradarea lui Mercur te va ajuta să realizezi unde te-ai limitat și că ai nevoie să îndrăznești mai mult.

În jurul datei de 27 decembrie, Luna Plină va fi în casa a 4-a, fapt care pe tine te va face să fii mai taciturn și mai rece de sărbători. Nu vei dori să interacționezi foarte mult cu cei dragi deoarece vei fi supărat că nu-ți ies planurile într-un anumit domeniu, poate cel profesional. Astrele îți recomandă să îi asculți și să îi auzi pe cei din jurul tău.

Însă, cu toată această perioadă de schimbare care vine pentru tine, luna decembrie nu ți se anunță benefică pe plan financiar. Vei găsi soluții pentru a avea venituri, dar vei cheltui destul de repede. Opoziția dintre Venus în casa a 8-a și Jupiter în casa a 2-a îți va face deranj în buzunar.

Îți recomandăm și Berbecul în 2024. Energie, curaj și materializare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel