Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce le rezervă astrele nativilor zodiei Rac în luna următoare! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Rac/Ascendent în Rac DECEMBRIE 2023.

Iată că ne apropiem de ultima lună a acestui an. Vine o perioadă în care ne vom bucura de timpul petrecut cu familia și de magia sărbătorilor. Nativii zodiei Rac vor avea parte de momente frumoase, dar și de momente mai tensionate.

Mercur retrogradează în casa a 7-a, casa relațiilor, ceea ce ar putea să vă creeze momente prielnice în a reîntâlni oameni foarte dragi, din trecut, cu care nu ați mai interacționat de mult timp. Aceste persoane pot fi foști colegi de școală, serviciu sau parteneri de viață. Nu trebuie să analizați scopul pentru care v-ați întâlnit cu respectivii oameni, ci să purtați discuții platonice cu ei, fără să vă faceți povești cu privire la revenirea lor în viața voastră. Intersectarea cu ei va fi un test din punct de vedere mental pentru voi.

Trebuie să aveți mare grijă cu privire la înțelegerile pe care le faceți deoarece există riscul să apară tot felul de neajunsuri și detalii pe care voi le-ați ignorat.

Retrogradarea lui Mercur în casa a 7-a vă mai poate ajuta și la împăcare. Când veți fi la masa de sărbători, alături de rude care v-au supărat în trecut, ar trebui să vă gândiți că poate nici voi nu v-ați comportat exemplar cu ei și să luați în calcul împăcarea.

Luna Plină din 27 Decembrie se va afla sub semnul vostru. Cu ocazia aceasta, ar fi bine să nu vă mai certați cu oamenii, să nu le mai reproșați anumite lucruri și când stați de vorbă cu ei, să țineți cont de toate aspectele. Trebuie să vă spuneți că ceea ce contează pentru voi este familia și că trebuie să vă bucurați de compania rudelor voastre.

Poate că în trecut ați muncit mult în perioada de sărbători și n-ați primit validarea celorlalți, însă de data aceasta o să procedați diferit. Hărnicia o să vă apuce pe la sfârșitul lunii. Anul acesta, îi veți lăsa pe cei din jur să facă treaba, iar vor o să vă luați mai mult timp pentru propria persoană.

Citește și Racul în 2024: Adaptare, conexiune și regăsire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel