Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce le rezervă astrele pentru luna Decembrie nativilor Vărsător! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător Decembrie 2023

Iată că ne apropiem de luna Decembrie care aduce liniște sufletească și magia sărbătorilor! Pentru nativii Vărsător, perioada de liniște o să vină mai greu deoarece vor fi puși în situația de a analiza anumite aspecte, pentru a putea să le accepte. Dar, nu toate aspectele vor fi negative, așa că puteți să încercați să vă bucurați de ceea ce este frumos mai întâi, iar problemele să le luați pe rând.

Prima parte a lunii Decembrie este puțin problematică pentru voi. Pe 1 Decembrie, Mercur intră în casa a 12-a de unde va și retrograda pe data de 13 Decembrie. O să fiți bântuiți de fantomele trecutului, de nostalgie, de amintiri și nu vor fi neapărat cele mai plăcute. O să vă plasați în postura de victimă, o să aveți senzația că nu există un viitor luminos și pentru voi.

Pot apărea vești mai neplăcute din partea oamenilor apropiați, poate fi o rudă mai bolnavă sau o rudă care are probleme la serviciu. Cu alte ocazii poate ați fost mult mai echilibrați și puteați primi veștile respective cu mai multă putere, acum o să fiți mult mai influențabili și o să aveți tendința să vă contaminați cu problemele celorlalți.

Trebuie să învățați în prima parte a lunii Decembrie, să faceți diferența între empatie și identificare. Dacă nu funcționează ceva în viața voastră, preferați să fugiți de acea problemă și să evadați, dacă este posibil, în problemele celorlalți.

După 23 Decembrie, Mercur Retrograd se întoarce în casa a 11-a. Pentru voi, asta va însemna că o să vă revedeți cu oameni, cu prieteni, cu foști parteneri sau colegi, pe care nu i-ați mai văzut de mult timp. Pot apărea tot felul de surprize în programul vostru.

Dacă nu ați planificat încă unde faceți Revelionul, stați liniștiți pentru că în ultima săptămână a lunii s-ar putea să primiți tot felul de invitații și să nu știți pe care să o acceptați. De altfel, în primele 3 săptămâni ale lunii, vă împărțiți între nevoia de a fi mai sociabili și nevoia de a sta mai mult pe acasă.

Jupiter se află în continuare în casa a 4-a și își va opri retrogradarea pe 30 Decembrie. Dar, în ultimele zile ale lunii, o să fiți mai tentați, mai dispuși să vă conectați cu alte persoane și să reluați legătura cu altele. De asemenea, o să doriți să discutați mai mult, să mergeți la evenimente, să vă ocupați de planuri.

Recomandarea principala a astrologului este aceea de a evita noile rezoluții sau obiective. Ar trebui, mai bine, să vă aduceți aminte unde erați la începutul lui 2023. Multe planuri făcute la începutul anului acestuia, nu le-ați mai pus în aplicare și e cazul să vă întoarceți la ele, să vă dați seama care vă mai folosesc și care nu. Cele care vă mai folosesc, nu ar trebui să vă lăsați până nu le aplicați în perioada ce urmează.

Venus va intra în casa a 10-a, casa carierei pe 4 Decembrie. Acesta este un lucru bun deoarece șefii vă vor aprecia și persoanele importante vă vor vedea. O să fiți lăudați, poate primiți și un bonus sau o primă. Totodată, ați putea decide că e cazul să faceți o schimbare din punct de vedere profesional. Poate trimiteți un CV, aveți o discuție cu o persoană interesantă și sau ați putea fi propuși pentru un alt rol. Puteți fi mult mai îndrăzneți pe plan profesional în luna Decembrie și să vă încercați norocul!

Saturn este în casa a 2-a și va face careu cu Soarele din casa a 11-a, iar toate acestea implică ajustări din punct de vedere financiar, dar și tensiuni. Dacă v-ați făcut câteva planuri și ați stabilit că o să cheltuiți doar o anumită sumă în Decembrie, Mercur Retrograd o să vă dea toate aceste planuri peste cap și o să fiți nevoiți să scoateți mai mult bani din buzunar.

Finalul lunii vine pentru voi cu nevoia de acceptare, cu nevoia de a lăsa în spate anumite situații și cu nevoia de a face pace cu faptul că viața nu ne oferă doar ceea ce vrem noi. O să mai realizați că dacă, suntem buni, nu înseamnă că o să ni se întâmple doar lucruri bune și o să observați că, Universul va fi mult mai blând cu voi dacă o să acceptați toate astea.

Citește și Vărsătorul în 2024: Probleme financiare și surprize în familie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel