Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce îi așteaptă pe nativii zodiei Scorpion în luna următoare! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion Decembrie 2023.

Luna anului care ne aduce bucuria de a sta laolaltă cu familia, de a petrece momente magice împreună, poate concura doar cu nativii zodiei Scorpion. Ei vor fi cuceritorii lunii Decembrie.

Pe 4 Decembrie, Venus intră în semnul vostru și vă aduce multă carismă, magnetism și un nivel de atractivitate nemaipomenit. Venus mai este denumită și ”Micul Benefic”, pentru voi acesta fiind un aspect foarte bun deoarece vine și cu foarte multe ajutoare. În ultima lună a anului, oamenii vor fi dispuși să se implice în viața voastră, fără că voi să faceți nimic ieșit din comun. Simpla voastră existență va fi suficientă pentru cei din jur, ca să vă vină în ajutor.

Marte, Guvernatorul vostru, tranzitează casa a 2-a. Pe voi, acest tranzit vă face mai generoși ca niciodată. O să fiți dispuși să le cumpărați cadouri chiar și celor care v-au supărat. Mai mult decât atât, dacă auziți pe cineva că nu-și permite o masă de sărbători, vă oferiți să ajutați cu resurse financiare. Generozitatea voastră vine din nevoia de a vă ispăși niște păcate din trecut. Marte nu doar cheltuie, ci vă poate ajuta să găsiți alte metode de a face bani.

Tematica principală a anului 2024 va fi monetizarea. Dacă în 2023 am avut acceptarea, în următorul an foarte multe dintre inițiative le vom desfășura pe ceea ce se întâmplă din punct de vedere financiar. Tematica monetizării are legătură cu Conjuncția Jupiter-Uranus care se va desfășura în Aprilie. Ultima dată când a avut loc această conjuncție a fost în anul 1941, când au avut loc multe evenimente pe plan financiar. Dat fiind că se va poziționa în casa a 7-a, mulți dintre voi va trebui să vă gândiți ce parteneriate mai puteți face, astfel încât să vă creșteți veniturile. Trebuie să țineți cont că Jupiter-Uranus vă aduce doar după ce sunteți dispuși să riscați puțin și să investiți. Nu o să vă iasă nimic în perioada următoare, dacă nu pierdeți mai întâi.

În perioada de retrogradare a lui Mercur în casa a 3-a(după 23 decembrie), o să întâmpinați mai multe probleme. Dezorganizare va fi una dintre ele. Mai ales dacă vă veți vizita rudele. De haos o să dați și dacă mergeți la cumpărături, o să vi se strice lucruri prin casă, când vă este lumea mai dragă. O să spuneți că în afară de banii cheltuiți pe tot parcursul lunii, acum va trebui să înlocuiți și ceea ce s-a stricat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel