Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Iată ce îi așteaptă pe nativii zodiei Pești în luna următoare! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Pești/Ascendent în Pești DECEMBRIE 2023

Ne apropiem de ultima lună a anului 2023! Vine o perioadă în care ne vom bucura de timpul petrecut cu familia și de magia sărbătorilor. Nativii zodiei Pești vor avea parte de momente frumoase în această perioadă, dar poate și de un program mai încărcat pe plan profesional.

Jupiter, Guvernatorul vostru, își oprește retrogradarea pe data de 30 Decembrie. Pentru că își oprește retrogradarea în casa a 3-a, cumva și mintea voastră va funcționa mult mai bine. Mai mult decât atât, aspectul pe care-l face cu Saturn, din semnul vostru, vă mai oferă optimism. Voi ați trecut prin diverse teste anul acesta și prin diverse frustrări. Mai ales în Martie când Saturn a intrat în semnul vostru.

Finalul anului 2023 este mai blând pentru voi, dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerați și să vă aventurați. Trebuie să vă acceptați limitele, pe cele fizice, cât și pe cele mentale, dar și pe cele emoționale.

Jupiter direct în casa a 3-a vă poate ajuta să călătoriți, să învățați, să mergeți la evenimente și să cunoașteți oameni. Relația cu frații și surorile va fi mult mai dinamică, o să vorbiți mult la telefon, o să dați foarte multe mesaje, o să priviți multe seriale și emisiuni, ceea ce vă ajută să învățați. Mintea voastră este precum un burete și vrea să acumuleze din ce în ce mai mult.

Sextilul dintre Jupiter și Saturn, vă ajută să absorbiți doar ceea ce vă trebuie, doar informațiile cu care puteți merge mai departe și care vă ajută să obțineți lucruri importante, nu doar să stați la discuții platonice cu prietenii, așa cum se face când ne revedem cu ei.

În ultima săptămână a lunii Decembrie, Mercur va retrograda în casa a 10-a, casa carierei. Pentru voi, asta înseamnă că pe ultima sută de metri vor apărea situații de la serviciu pe care le credeați încheiate. Discuțiile cu șefii nu vor fi plăcute pentru că s-ar putea să fie nevoiți să vă ceară ore suplimentare sau să vă ceară să vă anulați planurile făcute în timpul liber pentru a completa câteva sarcini. Așteptați-vă la tot felul de evenimente neprevăzute pe plan profesional la sfârșit de lună.

Saturn este direct în semnul vostru, iar Jupiter, Guvernatorul vostru, își oprește retrogradarea, ceea ce înseamnă că nu ar strica să aveți grijă și de sănătate. V-ar prinde bine măcar un set de analize generale. Aveți nevoie de energie multă, de vitalitate și dacă nu funcționați, nu o să le aveți.

E o lună foarte bună pentru călătorii și pentru studiu. De asemenea, ar fi prielnic să fiți atât oaspeți, cât și gazde pentru că o să vă prindă foarte bine să mergeți în vizită la cineva sau să primiți musafiri. Va fi una dintre bucuriile voastre cele mai serioase.

Ca sfat general, să știți că profesional toate provocările și crizele care vor apărea, pentru că va fi și Marte în casa carierei, se pot demonstra a fi mari oportunități. Trebuie doar să învățați să vedeți jumătatea plină a paharului tot timpul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel