Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce le rezervă astrele nativilor zodiei Leu în luna următoare! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante. 

Horoscop Leu/Ascendent în Leu DECEMBRIE 2023.

Iată că ne apropiem de ultima lună a acestui an. Decembrie ne aduce o perioadă în care ne aglomerăm cu diverse treburi, pentru a ne pregăti de sărbători, dar ne aduce și momente frumoase alături de cei dragi. Nativii zodiei Leu s-ar putea bucura din plin de luna ce urmează, dacă sunt atenți la cum gestionează ceea ce este posibil să li se întâmple.

Retrogradarea lui Mercur în casa a 6-a vă poate da peste cap planurile legate de serviciu. Chiar dacă voi sunteți cu gândul la sărbători, în ultimul moment ați putea primi un telefon sau un mail de la șeful vostru sau de la colegi, cum că va trebui să munciți. Totodată, treburile gospodărești pe care ați planificat să le faceți, s-ar putea să nu vă iasă întocmai.

Mercur Retrograd se pricepe în a ne da timpul și mintea peste cap sau să ne complice tot ceea ce facem. În perioada retrogradării este posibil să vă apuce autodiagnosticarea. Nu credeți în informațiile pe care le găsiți pe Google atunci când vă doare capul, ci mergeți la un medic. În Decembrie este chiar indicat să mai cereți o a doua opinie dacă mergeți la doctor și diagnosticul primit nu vă mulțumește.

Astrele vă avertizează să aveți mare grijă la perioada în care faceți cumpărăturile. Achiziționați tot ceea ce aveți nevoie din timp, pentru că altfel s-ar putea să nu aveți ce pune pe masa de sărbători sau ce cadouri să oferiți celor dragi.

Venus se află în casa a 4-a pe toată durata lunii. Este o perioadă ideală pentru a vă îmbunătăți relațiile cu familia, dar după ce aveți câteva tendințe agresive în raport cu cei dragi. Într-un moment le puteți spune că îi iubiți, după care să vă răzgândiți și să vă supărați pe ei, însă în final să vă împăcați pentru că vin sărbătorile, moment în care simțim să fim mai buni.

Tranzitul lui Venus vă mai poate crea dorința de a vă împodobi locuința. Și nu doar cu decorații de Crăciun, ci ar fi ideal să vă cumpărați o mobilă nouă, o altă perdea sau orice altceva care vă face locul unde stați mai confortabil și mai plăcut vederii.

Astrele o să vă mai obosească în luna care urmează, dar ar trebui să știți că o să fiți printre cei mai harnici în următoare perioadă.

Îți recomandăm să citești și Leul în 2024: Oportunități în carieră și relații autentice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel