Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată cum va arăta luna Decembrie pentru nativii zodiei Capricorn! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Decembrie 2023 Capricorn/Ascendent în Capricorn.

Luna Decembrie ne aduce mai multă bucurie, mai multă împlinire sufletească deoarece ne apropiem și de finalul anului, dar ne pregătim și de sărbători. Pentru nativii Capricorn, bucuria o să fie amânată pentru sfârșitul lunii, însă dacă vor ști să profite de final, lucrurile se vor așeza pentru ei.

Încă din prima zi a lunii Decembrie, Mercur intră în semnul vostru. Problema este că Mercur va și retrograda aici, ceea ce înseamnă că tot ce planificați va fi dat peste cap. Mercur retrogradează în Capricorn după 13 decembrie.

Primele 3 săptămâni ale lunii, nu vă priesc absolut deloc. Nu aveți timp să respirați, faceți foarte multe eforturi, se întâmplă multe lucruri. O să aveți senzația deseori că sunteți ghinioniști și că nu aveți nici astrele, nici viața de partea voastră. O să aveți impresia că poate alții au mai mult decât voi, deși nu muncesc la fel de mult. O să mai simțiți că lumea nu vă vede și nu vă observă. O să fie un fel de perioadă de hibernare pentru voi.

Pe 22 Decembrie, Soarele o să intre în semnul vostru. De aceea, nu trebuie ca în primele 3 săptămâni ale lunii să faceți eforturi supraomenești pentru că nu-și au rostul. Orice exagerare s-ar putea să fie pedepsită în ultima săptămână a lui Decembrie.

De altfel, recomandarea principală este ca în primele săptămâni ale lunii să faceți doar ce se poate face, să nu vă propuneți o muncă suplimentară. La finalul lui Decembrie, lucrurile vor fi cu totul și cu totul altfel.

Soarele o să intre în semnul vostru pe 22 Decembrie, iar Mercur își va începe retrogradarea în casa a 12-a. Asta va însemna că sunteți dispuși să-i vedeți mai bine pe ceilalți și o să știți să delegați.În ultima săptămână, vă puteți distra mai mult și să munciți mai puțin.

Jupiter își va opri retrogradarea în casa a 5-a pe data de 30 Decembrie și își dorește să petreceți, să vă bucurați și să iubiți. Va fi momentul oportun să vă implicați în decorarea casei, alături de copii sau de partener. Jupiter în casa a 5-a este foarte bun pentru romantism, pentru senzualitate, pentru culoare, pentru bucurie și poftă de viață. Dar toate acestea, mai mult, în a doua parte a lunii.

Pe 27 Decembrie avem Lună Plină în casa a 7-a. Așadar, în primele 3 săptămâni bazați-vă pe muncă, pe rutină și în ultima săptămână a lunii Decembrie, planificați, puneți pe primul plan iubirea, relațiile, zona afectivă și distracția. Lăsați munca la final de 2023, nu vă mai gândiți la responsabilități și la toate problemele pe care le aveți. Trăiți momentul și bucurați-vă!

Jupiter mai stă în casa a 5-a până în luna mai a anului 2024, deci mai aveți câteva luni în care să profitați de el cu adevărat. Tranzitul acesta nu se mai întoarce decât peste vreo 12 ani! De muncă o să aveți timp toată viața, dar acum va fi momentul să vă împacați cu trecutul și să vă ajutați prezentul.

O să observați că, în anul 2024, astrele vă vor favoriza mai mult decât în anul 2023.

Citește și Capricornul în 2024: Surprize pe plan amoros și creativitate din plin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel