Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Ravagii pe plan financiar pentru o zodie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Previziuni de weekend. Descoperă mesajele astrelor pentru primele șase semne ale zodiacului.

Urmează un weekend exploziv! Ce se întâmplă? Marte se întâlnește cu Uranus, în semnul Taurului. Cine este Marte? Cel care aduce forță, inițiativă, curaj, putere, motivație, dar și agresivitate sau furie. Când vorbim despre Uranus, avem în vedere o planetă foarte instabilă, care aduce anarhie, surprize, evoluții, schimbări bruște, neașteptate.

De asemenea, Uranus promovează o zona de genialitate, dar și de nebunie. Când Marte se întâlnește cu Uranus, se pot produce tot felul de ciocniri neașteptate, rezultate ale furiei la care nu te-ai fi gândit. Dar și multă instabilitate. În acest caz, în zona resurselor, pentru că ambele planete se află în Taur. 

Această conjuncție dintre Marte și Uranus poate să aducă în acest weekend multe surprize. Mai ales dacă ai în astrograma marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Nu îți face planuri serioase în aceste zile, ci lasă viața să ți se întâmple, la recomandarea astrologului Daniela Simulescu. 

Lilith/Luna Neagră în astrogramă. Semnificația și influența sa în fiecare semn din zodiac

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în Casa a doua și se întâlnește cu Uranus. Buzunarul tău va avea foarte mult de suferit. Poate fi momentul în care să dai lovitura, dar poate să apară și o cheltuială neprevăzută, care să facă ravagii pe plan financiar. Astrologul îți recomandă, însă, să accepți că viața poate fi, din când în când, nedreaptă. 

CINCI mituri bizare despre zodia Berbec. De unde au pornit?

Taur/Ascendent în Taur

Această conjuncție ție îți poate aduce foarte multe beneficii. Dar doar dacă ești de acord să schimbi ceva în viața ta. De fiecare dată când ai de-a face cu o planetă precum Uranus, nu ai cum să te pui cu ea. Cu cât încerci mai mult să refuzi schimbarea, cu atât îți va fi mai greu. Zilele acestea, dacă simți să fii mai liber, mai rebel, mai îndrăzneț, nu îți mai fie teamă, ci cere și acționează așa cum simți. Chiar dacă este posibil să șochezi. 

Ce aduce Marte pentru Taur/Ascendent în Taur până pe 4 septembrie

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția dintre Marte și Uranus se petrece în Casa a douăsprezecea. Pot fi foarte multe lucruri neașteptate la locul de muncă, dar și în zona socială. S-ar putea ca unii prieteni să nu mai fie alături de tine cum o făceau în trecut. Sau poate aceștia vor trece prin momente grele. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte se întâlnește cu Uranus în Casa a unsprezecea. Nu îți face planuri, ci acceptă tot ceea ce ți se întâmplă. Ia viața pas cu pas, trăiește clipa și bucură-te de oamenii pe care îi ai în viața ta, chiar dacă nu sunt aceia pe care tu ți i-ai dorit.

Pluto retrograd pentru Rac/Ascendent în Rac: „Vei trece prin multe, dar ai șansa de a renaște!”

Leu/Ascendent în Leu

Această conjuncție la tine se petrece în Casa a zecea. Mulți dintre voi s-ar putea să treacă prin schimbări bruște în ceea ce privește cariera, iar alții s-ar putea să devină mai autoritari, pe nepusă masă. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe tine, această conjuncție dintre Marte și Uranus te poate ajuta enorm. Pentru că se petrece în Casa a noua, iar unii dintre voi s-ar putea să dorească să călătorească pentru prima dată, chiar peste mări și țări. Iar unii nativi își pot dori să studieze ceva nou. Per total, îți poți da seama că fiecare om are propriile principii și că acestea nu sunt absolute. Riscul, totuși, cu această conjuncție, este să lupți foarte mult și să fii precum un soldat care se zbate să aibă propria părere. 

Descoperă secretele numerologiei! Ce fel de partener ai, în funcție de numerologia numelui?

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel