Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Supărări pentru o zodie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Previziuni de weekend. Vezi mesajele astrelor pentru primele șase semne ale zodiacului.

Vom avea un weekend destul de întortocheat din punct de vedere astrologic, deoarece urmează două aspecte importante. Mulți nativi vor trece prin destul de multe stări și evenimente, deoarece Saturn aduce stări interioare destul de puternice. 

Mâine, Saturn își începe retrogradarea în semnul Peștilor, iar Lilith/Luna Neagra intră în Balanță. Retrogradarea lui Saturn în Pești îi va afecta foarte mult pe cei cu marcaj mutabil în astrograma, deci Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Cel mai probabil, din martie 2023, viața acestor nativi a fost dată peste cap și au trecut prin tot felul de teste, momente grele, noi responsabilități. Și de acum încolo se pot aștepta la aceleași lucruri. Cât timp Saturn este retrograd, până pe 15 noiembrie, totul se va mișca cu viteza melcului. 

Lilith iese și ea din Fecioară, unde a stat ultimele nouă luni și intră în semnul Balanței. Știm că Lilith este un punct de independență maximă, este detașarea supremă, locul unde te duci obsesiv ca să scapi de o traumă sau de o amintire neplăcută. Așadar, intrând în semnul Balanței, o să ne oblige pe toți să alegem ideea de pace și cea de diplomație. Lilith s-ar putea să îi deranjeze pe cei născuți în semne cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Mesajele divine ale îngerilor pentru fiecare zodie în luna IULIE: "Găsește-ți echilibrul!"

Berbec/Ascendent în Berbec

Retrogradarea lui Saturn s-ar putea să îți dea niște supărări legate de sănătate. Odată cu intrarea lui Lilith în Casa a șaptea, vei avea destul de multe încercări pe plan relațional. Va fi o nevoie mai mare de independență în relații. Ori partenerul o va cere, ori tu vei avea din ce în ce mai multă nevoie de ea. 

Taur/Ascendent în Taur

Saturn retrogradează în Casa a unsprezecea, așa că vei fi nevoit să îți reajustezi planurile de viitor, mai ales cele pentru viitorul apropiat. Iar Lilith intră în Casa a șasea, ceea ce înseamnă că în următoarele nouă luni, unele relații cu colegii s-ar putea să se schimbe, unele te vor șoca, iar altele vei considera că nu îți mai sunt de folos. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Retrogradarea lui Saturn în Casa a zecea o să te facă să crezi că stai pe loc, că nu progresezi, că nu mergi înainte la locul de muncă. O să ai senzația asta dar nu uita că oamenii sub teste și sub presiune, cresc. Pe urmă vor veni și recunoașterea și succesul. Intrarea lui Lilith în Casa a cincea te ajută, pentru că reaprinde pasiunea.

Horoscop chinezesc IULIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Rac/Ascendent în Rac

Lilith va intra în Casa a patra, cu unele rude nu o să te mai înțelegi și nu o să mai dorești să comunici. Iar retrogradarea lui Saturn în Casa a noua s-ar putea să îți dea puțin planurile peste cap, mai ales când este vorba de călătorit, întors în țară sau plecat din țară. 

Leu/Ascendent în Leu

Lilith va intra în Balanță și iese din Casa a doua, unde ți-a adus tot felul de frici legate de bani în ultimele nouă luni. Se duce în Casa a treia, așa că vei avea niște idei trăznite cum nu ai mai avut niciodată. Modul tău de a comunica va fi diferit, vei avea o apetență pentru a șoca oamenii din jur. Retrogradarea lui Saturn în Casa a opta îți da câteva lecții importante pe plan financiar, mai ales când este vorba despre a obține o finanțare, de exemplu. Nu obții când și cât vrei tu, ci când și cum trebuie. 

2024, Anul Dragonului de Lemn. Creștere personală și alegeri făcute din inimă

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lilith iese din semnul tău. Cel mai probabil, în ultimele nouă luni, ai făcut lucruri la care nu te-ai fi gândit. Și intră în Casa a doua. Ceva probleme ridică intrarea lui Saturn în Casa a șaptea, pentru că nu e plăcută. Poate afecta mai întâi Soarele și ascendentul tău, pentru că Saturn se afla în opoziție cu acestea. Acest tranzit slăbește, epuizează. Vrei să îi ajuți pe ceilalți dar te consumi mult. Astrologul îți recomandă să nu forțezi nicio decizie pe plan relațional. 

Vezi si următorul articol de pe Astrosens: Zodia care în luna iulie are nevoie de solitudine. După aceea, va străluci!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

pixel