Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea limba ascuțită!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată previziunile de weekend, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Ce avem în față pentru următoarele zile? Mercur intră astăzi în semnul Fecioarei! Dacă ar fi un tranzit simplu, ar fi perfect. Doar că Mercur va și retrograda în curând. Așa că trebuie să avem mare grijă ce decizii luăm, ce acțiuni întreprindem sau ce acțiuni facem zilele acestea, pentru că ele vor reveni. 

Și cum este Mercur în Fecioară? Mai ales când este retrograd aici, este și mai puternic. Este foarte critic, extrem de exigent. Trebuie să ne așteptăm la o perioadă destul de sâcâitoare și stresantă. 

CINCI nativi simt că l-au luat pe Dumnezeu de picior. Pot obține câștiguri uriașe, dar nu sunt scutiți de efort!

Berbec/Ascendent în Berbec

Te apucă treaba și vrednicia, dar doar prin vorbe! Începi să spui că vrei să mergi la cumpărături, să faci curățenie, să cumperi bilete pentru concediu, vrei să planifici vrute și nevrute, să te ocupi de serviciu. Și oamenii din jurul tău te vor crede, pentru că așa va fi cu Mercur în Casa a șasea. Și când se așteaptă să faci toate aceste lucruri, parcă dispari. Până o să treci la fapte o să mai dureze mult și bine. 

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Mercur se duce în Casa a cincea. Și s-ar putea să fii foarte cicălitor cu copiii tăi, fie ei mai mici sau mai mari. Le spui tu ce să facă sau cum ar trebui să își trăiască viața, în viziunea ta. Mai degrabă ai face bine să te ocupi de propriile tale pasiuni. 

Venus în Leu până pe 5 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, schimbă semnul. Și se duce în Casa a patra. Poți observa că se strică anumite lucruri prin casă, când îți este lumea mai dragă, mai ales dacă plănuiești să pleci în vreo vacanță. Te trezești că se strică frigiderul, mașina de spălat sau orice aparat electrocasnic pe care îl ai prin locuință. Și asta îți poate dăuna bugetului. Ori pleci în vacanță și în loc să te bucuri și să te relaxezi, te tot gândești ce se întâmplă pe acasă. Cam așa o să fii în următoarea perioadă. Ai grijă și la ceea ce promiți oamenilor, că s-ar putea să nu te ții de cuvânt.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur se mută la tine în Casa a treia, așa că trebuie să ai foarte mare grijă la drumurile pe care le ai de făcut. Oricât de mult ai încerca tu să controlezi, să deții puterea, controlul absolut nu îți aparține. Poate să apară ceva care te surprinde și îți dă planurile peste cap. Te enervezi și te sâcâie. O să ai limba ascuțită. Nimeni nu o să fie atât de arțăgos ca tine!

Totul se poate schimba pentru aceste PATRU zodii! Renasc din cenușă sau se afundă în greutăți?

Leu/Ascendent în Leu

Reapar unele cheltuieli, mai ales dacă ai uitat că trebuie să faci anumite plăți ori să te ocupi de unele facturi. Exact când nici tu nu te așteptai. Ori apar alte cheltuieli noi.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Teoretic, intrarea lui Mercur în semnul tău îți priește, pentru că se simte cel mai bine în Fecioară. Este în domiciliul său, cum se spune din punct de vedere astrologic. Problema este că va retrograda, așa că vei fi în niște dileme. Trebuie să iei decizii, dar pur și simplu nu știi cum sau nu poți. De altfel, astrologul îți recomandă ca mai bine să amâni orice decizie. Pentru că, în caz contrar, riști să faci foarte multe greșeli. Lasă timpul să treacă. 

Youtube video image

26 iulie: Sextil Marte-Soare. Cum să folosești această energie pozitivă? "Putem lupta cu entuziasm pentru ideile noastre!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel