Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mai multă socializare pentru o zodie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a transmis cele mai importante previziuni pentru weekend. Ce trebuie să știe nativii?

Soarele se apropie de o conjuncție cu Uranus. Vor apărea tot felul de evenimente neprevăzute.

De asemenea, Mercur mai rămâne câteva zile în semnul contaminat al retrogradării, adică în cel al Berbecului. Săptămâna viitoare, va intra în Taur.

Orice atinge Uranus bubuie. Iar Mercur în Berbec, la ultimele sale grade, produce situații contracronometru. Am putea avea senzația că pierdem ceva și că trebuie să acționăm, să vorbim. Și ne grăbim. Uneori graba este bună, alteori nu.

Berbec/Ascendent în Berbec

Zilele acestea, nu o să te poți abține deloc. Vei spune tot ce gândești și ce ai pe suflet. Compensezi pentru momentele în care ai tăcut. Recomandarea Danielei Simulescu este să te abții de la cheltuieli.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur este în continuare în casa a 12-a. Se pregătește să intre în semnul tău. Soarele se întâlnește cu Uranus în semnul tău. Înseamnă că intuiția îți va funcționa de minune. Trebuie doar să o asculți. Totodată, stai departe de suspiciuni, dezinformare și de teoriile conspirației. Zilele acestea, ai putea fi foarte ușor de influențat.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Următoarea schimbare a lui Mercur nu va fi pe placul tău. Dar este un weekend foarte bun pentru socializare. Simți nevoia să ieși. Zilele următoare, vei exista prin ceilalți.

Rac/Ascendent în Rac

Astrologul îți recomandă să nu lași pentru săptămâna viitoare ceea ce poți face astăzi, mai ales din punct de vedere profesional. Ar putea să apară surprize și să fii luat prin surprindere. Nu o să mai ai timp să te ocupi de cele vechi, pentru că vei avea foarte multe proiecte noi.

Horoscop MAI 2024. Zodia care primește motive de bucurie în toate domeniile vieții

Leu/Ascendent în Leu

Nu ai control asupra proiectelor profesionale și a discuțiilor de acolo. Stai departe de conflictele care pot apărea din cauza cine are dreptate și cine știe mai bine. În ședințele pe care le ai la serviciu sau în convorbirile cu oamenii importanți, poți fi destul de declanșat. Dar poate că ai nevoie de odihnă și relaxare.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Finalul acestei săptămâni și începutul celei viitoare îți cer să fii mai deschis și flexibil. Pregătește-te să înveți lucruri de la alți oameni. Pot fi și persoane pe care tu le consideri inferioare din punct de vedere intelectual. Trebuie să faci un echilibru între informația abstractă și cea de la firul ierbii. Ai nevoie și de informația care vine de la oamenii pe care tu îi consideri mai simpli decât tine. Pot apărea tot felul de surprize în călătoriile pe care le vei face.

Horoscop chinezesc. CINCI zodii care au parte de evoluție personală și profesională în luna mai

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

pixel