Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care îi va șoca pe toți
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce mesaje au astrele pentru ultimii nativi ai zodiacului?

Vom avea un weekend destul de complicat din punct de vedere astrologic, din cauza a două aspecte importante. Mulți nativi vor experimenta diverse stări și evenimente, deoarece Saturn aduce puternice trăiri interioare.

Mâine, Saturn își începe retrogradarea în semnul Peștilor, iar Lilith (Luna Neagră) intră în Balanță. Retrogradarea lui Saturn în Pești îi va afecta în mod special pe cei cu semne mutabile în astrogramă, adică Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Cel mai probabil, din martie 2023, viața acestor nativi a fost perturbată, trecând prin diverse teste, momente dificile și noi responsabilități. Și în continuare se pot aștepta la asemenea provocări. Pe durata retrogradării lui Saturn, până pe 15 noiembrie, totul va avansa cu greu.

Lilith părăsește Fecioara, unde a stat ultimele nouă luni, și intră în Balanță. Lilith reprezintă un punct de maximă independență, detașarea supremă, locul unde ne refugiem obsesiv pentru a scăpa de traume sau amintiri neplăcute. Intrând în semnul Balanței, ne va obliga să alegem calea păcii și a diplomației. Lilith ar putea schimba viața celor născuți în semne cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Supărări pentru o zodie

Balanță/Ascendent în Balanță

Lilith intră în semnul tău, așa că timp de nouă luni, ai ocazia să șochezi pe toată lumea. Iei decizii pe plan relațional sau profesional la care oamenii nu se vor aștepta. O să fii mai îndrăzneț, mai rebel, mai nonconformist, dar și mai dispus să te rupi de anumite norme ale societății. Retrogradarea lui Saturn în Casa a șasea te obligă să ai grijă de sănătate, să muncești mai mult și să nu aștepți să îți pice din cer. Norocul trebuie să ți-l mai faci și tu din când în când. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn retrogradează în Casa a cincea și dacă nu ai o relație foarte bună cu propria persoană, nici nu se va întâmpla, pentru că Saturn spune următoarele: dacă vrei să îți fie bine și să te iubească cineva, trebuie ca mai întâi să îți crești stima de sine. Este important și pe cine vei lăsa să intre în viața ta. Trebuie să devii mai selectiv cu cercul apropiat. Relațiile cu copiii se pot complica, fie că trec ei prin anumite probleme, fie că tu nu mai ești atât de prezent în viețile lor.

Binecuvântări pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. Momente dificile pentru Leu, Săgetător

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Saturn retrogradează în Casa a patra. Și poate încetini, de pildă, un proces de a te muta. Și apar tot felul de situații și întârzieri legate de locuință, de reparații prin ea. Pot să apară, de asemenea, anumite probleme în familie. Cineva se îmbolnăvește, apar datorii la oamenii dragi și ești nevoit să te implici. Este o stare apăsătoare legată de familie, însă Saturn vrea doar să te călești din punct de vedere emoțional. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn este guvernatorul tău și își începe retrogradarea în Casa a treia. Nu este un tranzit rău, pentru că Lilith intră și ea în Casa a zecea. De acum încolo, vei simți nevoia de a face lucrurile diferit, indiferent de domeniu. Ești mai dispus să îi asculți pe ceilalți și să îi înțelegi. 

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn este și guvernatorul tău și își începe retrogradarea în Casa a doua, ceea ce înseamnă că în acest weekend nu ar trebui să cheltui foarte mulți bani, dar nici până pe 15 noiembrie, când se termină tranzitul. O să treci prin momente de panică și neajunsuri pe plan financiar. Gândește-te la faptul că Saturn își dorește să înveți să trăiești cu mai puțin. Să tai din cheltuielile inutile.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn își începe retrogradarea în semnul tău. Și până pe 15 noiembrie, când va fi din nou direct, astrele îți recomandă să te ocupi de sănătate. Încă din acest weekend, ocupă-te mai mult de tine, pune accent pe odihnă, nu face excese alimentare. Acest tranzit vine și cu reluări ale unor proiecte, cu reveniri asupra lor. Va fi o maturizare bruscă și conștientizarea că ai limite de tot felul. 

Saturn retrograd în Pești până pe 15 noiembrie. Învățăm diferența dintre vise și realitatea pură!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

freepik.com

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

pixel