Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Până pe 21 mai, îi sărbătorim pe cei născuți în semnul Taurului.

Ce aspecte merită să avem în atenție?

De azi, Soarele intră în Taur. Așa că ne va interesa mai mult concretul, palpabilul și roadele proiectelor pe care le avem. Vor fi luate cu asalt și partea financiară, confortul și plăcerea proprie. Mâine, avem un sextil între Marte și Uranus.

Să nu uitam că duminică, o să aibă loc Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus, care va fi în același semn al Taurului. Poți citi mai multe despre acest eveniment rar AICI. Tot duminică, Venus se va întâlni cu Chiron și va fi și un careu între Pluto și Soare.

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă previziunile pentru weekend!

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus se apropie de o conjuncție cu Chiron. Asta înseamnă că, cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologice, ai tendința de a-ți face rău zilele acestea prin oamenii pe care îi lași în preajma ta. Aceștia s-ar putea să te manipuleze, să încerce să te manevreze așa cum vor. Doresc să facă în așa fel încât să le fie lor bine. Este greu să te extragi din aceste situații, dar trebuie măcar să înveți să te protejezi de oamenii care nu îți vor binele.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția dintre Jupiter și Uranus are loc în Casa a șaptea, acolo unde de azi intră și Soarele. Pentru tine, partea afectivă devine importantă. Cei singuri își vor dori din toată inima să cunoască pe cineva, însă este posibil să grăbească lucrurile. Sau întâlnesc pe cineva acolo unde se gândesc mai puțin. Singurul lucru riscant este că poți da șansa unor oameni pe care altădată nu i-ai fi lăsat în viața ta. 

Pentru cei care au deja relație dar se simt blazați, este nevoie de noutate. 

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine este mult de muncă. Apar foarte multe activități de făcut, de aceea o să apară și un pic de victimizare. Astrologul te îndeamnă să fii mai atent la toată zona de sănătate.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine este un weekend minunat pentru joacă, indiferent ce înseamnă asta pentru tine. Meriți să te pierzi într-un film, într-un serial, într-un album de muzică. Sunt zile ideale pentru a te juca, pentru a petrece timp în preajma copiilor, indiferent dacă sunt ai tai sau nu. Ai nevoie de bucurie pe care nu trebuie să o aștepți, ci să o cauți.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Intrarea Soarelui în Casa a patra și această conjuncție dintre Jupiter și Uranus care se petrece tot acolo provoacă instabilitate pe plan familial. Sunt situații și evenimente pe care nu le poți amâna sau anula și chiar dacă te stresează, vor trebui rezolvate. Trebuie să ai grijă și ce spui, pentru că Venus se întâlnește cu Chiron în Casa a treia duminică și va exista un pic de victimizare.

Pești/Ascendent în Pești

Acest weekend trebuie să aibă în plan comunicare, plimbare și o minte mult mai pragmatică. În același lucru, vorbește și despre răsfăț. Pentru ca universul să îți ofere lucruri, trebuie să îți oferi în primul rând tu ceea ce îți dorești. Fii generos și vorbește mult zilele acestea.

Poți să citești și acest articol: 15 lucruri pe care nu trebuie să le neglijezi în legătură cu nativul Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel