Horoscop de weekend. Balanțelor nu le tace gura, iar Peștii se vor bucura la locul de muncă
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu aduce previziunile de weekend pentru zodii.

Avem nevoie de un weekend calm, mai ales după ce am avut ieri o Superlună Plină, care nu a fost tocmai plăcută – ultima din 2024. Așadar, e momentul potrivit pentru activități care ne ajută să ne relaxăm, să ne distrăm și să vedem partea plină a paharului. Din fericire, astrele sunt de partea noastră! Ieri, Venus a intrat în Săgetător.

Să nu uităm că Venus guvernează frumusețea, feminitatea, plăcerile și finanțele. Arhetipul Săgetătorului, mereu optimist și pozitiv, aduce cu el energia creșterii și abundenței. Când Venus traversează Săgetătorul, suntem mai înclinați să căutăm beneficii, să vedem partea bună a lucrurilor, să ne bucurăm de viață, să participăm la petreceri și evenimente. Devenim mai credincioși, mai filosofici, mai corecți și mai interesați de aspectele morale și juridice. În acest weekend, e momentul să ieșim din casă sau, dacă preferăm să rămânem acasă, să organizăm o mică petrecere. Fie că ești gazdă sau oaspete, tranzitul lui Venus prin Săgetător aduce o energie minunată în orice situație.

Horoscop de weekend. Gemenii vor fi drăgăstoși, iar la Lei, romantismul e în floare!

Balanță/ Ascendent în Balanță

În sfârșit ai scăpat de eclipse, pentru că luna acesta, nu prea ai avut pace. Cea de pe 2 octombrie a fost în semnul tău, iar cea de ieri, în Casa a șaptea a relațiilor. Iar Venus intră într-un semn care ție îți priește și se duce în Casa a treia. Așa că nu o să îți tacă gura deloc! O să vorbești, o să fii curios, o să înveți câte ceva din fiecare subiect. Poți folosi acest weekend să te relaxezi, să te plimbi, să citești ceva. 

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus a ieșit din semnul tău și s-a dus în Casa a doua a banilor. Poate veni o perioadă în care să îți crească veniturile. Sau o să reușești să drămuiești altfel banii. Lui Venus în acest semn îi place să primească și cadouri, dar și bani. Poți și tu să îți cumperi un obiect care să îți placă. 

ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Ești preferatul acestui tranzit, fiindcă Venus intră în semnul tău! Doamnele și domnișoarele pot să se ocupe mai mult de ele însele, să se aranjeze, să se coafeze, să se machieze. Cu Venus în semnul tău, merită să te pui în valoare. Domnii pot fi mai împăciuitori, mai blânzi, mai drăgăstoși, mai afectuoși. 

Vibrația zilei de 18 octombrie: Ziua Iepurelui de Lemn. Să fim mai deschiși și mai toleranți!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus intră în Casa a douăsprezecea. Acest tranzit este foarte bun pentru liniște, pentru seri călduroase acasă, pentru relaxare. Trebuie să te bucuri de lucrurile mici mai mult. Ai nevoie de liniște, retragere, chiar și un pic de izolare. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Venus se duce în Casa a unsprezecea, așa că poți să te bucuri de multe activități în acest weekend, dar și în următoarele săptămâni. Te plimbi, comunici, vorbești, îți faci prieteni noi, te întâlnești cu alții vechi, pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Ai nevoie de socializare, iar din ea, îți vin și multe beneficii. 

Mitologia zodiei Săgetător: un mit despre căutarea cunoașterii superioare

Pești/ Ascendent în Pești 

Veste bună! Venus se duce în Casa a zecea, așa că pe plan profesional, lucrurile se mai așează. Primești mai multă vizibilitate, oamenii te plac, șefii sunt mândri de tine, te apreciază, primești laude și validare. Dacă ai nevoie de condiții mai bune la locul de muncă, o să îndrăznești să le ceri. Iar dacă nu mai lucrezi, vine o perioadă în care te poți întâlni cu oamenii cei mai dragi și poți lua decizii importante. O să ai mai multă încredere în tine, orice s-ar întâmpla. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

pixel