Horoscop culinar. Ce pizza ți se potrivește în funcție de zodie?
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Ești amator de pizza? Dacă da, poate îți dorești să afli ce tip ți s-ar potrivi, în funcție de semnul zodiacal!

Pizza este unul dintre cele mai cunoscute preparate de pe glob. Iată ce ai putea să mănânci, ținând cont de semnul solar!

Berbec - Pizza Buffalo

Ce i se potrivește unui Berbeci iute, curajos și ambițios? O pizza pe măsură. Poți opta pentru un preparat picant, cu ardei iute, sos de roșii, mozzarella di buffalo, parmezan ras, busuioc, ulei de măsline. Un deliciu!

Taur - Pizza Margherita

Taurul are nevoie de o pizza simplă, dar extrem de gustoasă. Dacă aparții acestui semn zodiacal, comandă azi o Pizza Margherita sau pregătește una acasă. Este o rețetă italiană clasică. În fapt, este cea mai simplă rețetă de pizza.

Vezi și: Pizza margherita la tigaie: cea mai crocantă și cea mai bună pizza rapidă care există

Gemeni - Pizza Hawaii

Energia curioasă și sociabilă a Gemenilor poate fi pusă în valoare de un tip de pizza destul de controversat: Pizza Hawaii. Acest preparat îmbină gustul dulce, dat de ananas, cu cel sărat, dat de șuncă sau bacon. Așadar, Gemenilor li se potrivește de minune! 

Rac - Pizza vegetariană

Ce ar prefera un Rac sensibil și familist? O pizza la fel de gustoasă, dar fără carne! Încearcă o pizza cu legume, vegetariană, ideală pentru cei care au stomacul sensibil sau au nevoie de o masă copioasă, dar fără carne. Îți poți pregăti această pizză și acasă, alături de prieteni sau familie, din roșiile, ardeii sau ciupercile din frigider.

Leu - Pizza cu patru feluri de brânză

Cunoscută și sub denumirea italienească de Quatro Formaggi, pizza cu brânză se potrivește de minune unui Leu dornic de adorație. Cu cât mai multă brânză, cu atât mai bine! Poftă bună!

Fecioară - Pizza cu pui

Ce ar putea să mănânce nativii care aparțin acestui semn de pământ? Aceștia nu ar trebui să dea înapoi de la o pizza care conține pui, o carne sățioasă și gustoasă. În rest, combină acest aliment cu ce îți dorești: legume, brânză și sosurile preferate.

Balanță - Pizza cu cartofi prăjiți

Balanțele ar putea fi încântate de o pizza care conține și cartofi prăjiți, un aliment din ce în ce mai popular în astfel de combinații. Dacă nu îți surâde ideea, poți să încerci pizza Pepperoni, extrem de gustoasă.

Scorpion - Pizza carnivora

Ce tip de pizza ar aduce zâmbetul pe buze unui nativ Scorpion? O pizza cu multe tipuri de carne! Salam, șuncă, cârnați sau bacon ar fi doar câteva dintre variante. Adaugă și sosul preferat, indiferent că îți place dulce sau picant și fii pregătit pentru o masă copioasă, indiferent dacă este luni sau vineri.

Săgetător - Pizza capriciosa

Pe placul unui Săgetător ar fi pizza Capriciosa, pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. Alege o pizza care conține roșii, șuncă, mozzarella, ciuperci, șuncă, anghinare și măsline. Te vei linge pe degete!

Capricorn - Pizza siciliana

Capricornii sunt, de regulă, conservatori și mai tradiționaliști, așa că li s-ar potrivi o pizza în ton cu acest spirit. Cea mai potrivită este pizza siciliană, ce conține anșoa, ardei iute, mozzarella, sos de roșii și câteva condimente. Simplu și rapid, mai ales dacă o pregătești în cuptorul de acasă!

Vărsător - Pizza carbonara

Dacă îți plac paștele cu același nume, te va încânta și pizza carbonara, ideală pentru acest semn de aer. Alege o pizza delicioasă, care conține smântână pentru gătit, mozzarella, ou, parmezan și bacon. Ce poate fi mai gustos de atât?

10 curiozități interesante despre pizza, unul dintre cele mai cunoscute alimente din lume

Pești - Pizza cu prosciutto crudo, parmezan și rucola

Peștii visători au nevoie de o pizza simplă, dar care le încântă papilele gustative. Vei dori să o încerci iar și iar, chiar dacă pare aparent banală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

pixel