Horoscop chinezesc. Zodia care va prospera în 2023, conform specialiștilor
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Colegii noștri de la Spectacola și DC News au avut-o ca invitată pe Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, numerologie și metafizică chineză. Iată ce a spus aceasta despre zodia care o să aibă prosperitate în acest an.

Anul Nou Chinezesc începe la 22 ianuarie. Însă, în țara noastră, este posibil ca energia noului an chinezesc să nu fie resimțită imediat, ci începând cu 4 februarie. De aceea, specialistul în astrologie chineză, Nicoleta Ghiriș, este de părere că vom continua să simțim influența Tigrului de Apă.

Ce zodie va avea succes în 2023, conform horoscopului chinezesc?

Se pare că este vorba despre Șobolan! (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Iată care este părerea astrologului:

„Șobolanul are o energie de amplificare a lucrurilor și a evenimentelor. Ce îi sfătuiesc pe șobolani, este să încerce să fie foarte atenți la predicțiile lunare, de acum înainte, pentru că într-o lună, care nu este neapărat minunată pentru ei, ar trebui să stea mai potoliți, să nu încerce să răstoarne luna. Însă, în lunile când o să se prefigureze ca Șobolanul să fie semnul zodiacului, ar trebui să fie pe val, să li se întâmple lucruri bune. 

Stelele despre care spuneam, mici, mărunte, care alcătuiesc „supa anului”, la ei sunt cele care îi guvernează pe zona de prosperitate, longevitate, un real ajutor pentru neutralizarea stelelor negative, despre care vom vorbi în curând. Pot atrage oameni puternici în jur.

Au o stea care va transforma energia negativă în energie pozitivă, de-a lungul anului. Deci chiar dacă vine peste ei energia negativă, primesc un mic ajutor. Prezența unor oameni nobili, care să-i ajute, să-i susțină. Dar, atenție! Oamenii nobili nu sunt numai cei care ne îmbrățișează și ne pupă, ci sunt și cei care ne pun la muncă sau ne avertizează că facem ceva greșit. Acești oameni îi vor proteja!"

Pentru cei ce vor să își oficializeze relațiile, un ajutor în celebrarea acestor relații, dar și relaționarea, networking-ul, care îi ajută direct în carieră. Au o stea excelentă de relaționare și își vor face multe relații anul acesta. 

Stelele mai puțin plăcute sunt cele care anunță anumite conflicte și trebuie o mare sensibilitate și atenție la situațiile ivite. Pot exista bârfe, din exterior, din zona de networking. Dacă nu sunt atenți, pot traversa probleme și complicații legale. Deci cei care au acum procese, să fie foarte atenți."

Citește articolul complet pe Spectacola. 

Vezi și: Horoscop chinezesc 2023. Predicții pentru toate zodiile în Anul Iepurelui de Apă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel