Horoscop chinezesc. Zodia care trebuie să renunțe la certuri în 2023
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Un semn din zodiacul chinezesc este îndemnat să își mențină mai mult calmul in acest an. Iată despre cine este vorba!

Cine este îndemnat să se calmeze în Anul Iepurelui de Apă?

Vorbim despre nativii Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013).

Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză spune că în acest an, Șarpele și Iepurele nu au o relație specială, ci doar coexistă în mod armonios. Totodată, Șarpele are o energie de Foc, fiind susținut de energia Iepurelui. Când avem pe undeva Șarpe în harta noastră natală, o să existe o amplificare.

Totodată, lemnul, care ține de Iepure, va amplifica Focul, ce ține de Șarpe. Specialistul este de părere că nativii care au Șarpele prezent în harta natală, fie că este vorba despre an, lună, zi sau oră, va primi mai multă energie în zona de carieră sau de relație. Și că acești nativi pot să primească resurse, fiind printre favoriții zodiacului.

Cu toate acestea, trebuie să aibă grijă la un lucru. Iată ce spune astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală și metafizică chineză:

„Șarpele are o energie de ceartă, de dispute. Ar trebui să-și păstreze calmul. Dacă, de exemplu, sunteți oameni publici și colegii voștri nu sunt de acord cu voi, adică tu vezi ceva într-o hartă, eu o să văd altceva, pentru că harta aceasta e interpretativă. Unii primim anumite mesaje, alții nu le primesc sau alții primesc altele. (...)

Revenind la șarpe, trebuie să rămână în defensivă și să se protejeze. Este posibil să fie atacat și în momentul în care ataci o să ai o vibrație joasă și o să ți se închidă anumite planuri, chiar dacă ție nu o să ți se pară în momentul ăla. Absolut toată lumea care o să fie răutăcioasă sau să înceapă să arunce injurii o să resimtă. Nimeni nu deține adevărul universal.

Totodată, apar oportunități de călătorie pentru acești nativi sau colaborări cu străinii. Pot călători pentru job sau proiecte noi, fiind o super experiență pentru cariera lor viitoare. Sunt încântați de ele.”

Citește continuarea articolului pe Spectacola.ro

Îți recomandăm să citești și: Astrologie chinezească: Ce cristal ți se potrivește în funcție de semnul din zodiac și cum îl folosești?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel