Horoscop chinezesc: Zodia care trebuie să fie extrem de atentă până la finalul anului
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Aceste previziuni sunt valabile pentru tot anul acesta și până la începutul lui 2023. Vedeți mai jos care este zodia provocată în anul Tigrului de Apă și la ce anume trebuie să fie extrem de atentă. 

Este vorba, iată, despre nativii Maimuță, sau cei cu marcaj de Maimuță.

Previziuni MAIMUȚĂ (1956,1968,1980,1992, 2004)

Trebuie să începem prin a înțelege că dincolo de orice probleme, stă o posibilitate de a reuși, de a face din criză o ocazie. E o oportunitate mare mai ales dacă lucrurile au cam stagnat în domeniul în care ai Maimuţa în hartă sau au cam scârţâit. De multe ori, oamenii stagnează în anumite zone, simt că s-au blocat. Asta este o oportunitate de a aduce un aer proaspăt, o schimbare. Ideea este să ştim să o anticipăm, să o aducem. 

Să ne întrebăm: Ce aş dori să schimb? Căci Universul ajută implementarea schimbărilor. Ideea e să o alegem noi, nu să vină ea peste noi.

Tigrul și Maimulța sunt semne opuse. Așadar, s-ar putea ca Maimuțele să simtă că e o întreagă revoluție în viața lor. E un an în care sunt marcați de schimbări majore. Cum anume să ne folosim de acest an? Sfatul lui Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză este ca acești nativi să fie pregătiți să îmbrățișeze schimbarea, atunci „când bate vântul schimbării, cel mai rău e să te agăți și să vrei să stai pe loc, chiar și numai pentru a sta pe loc trebuie să înoți întruna. Provocarea e super simplă. Să căutăm noi schimbarea, înainte să ne caute ea și să ne schimbe ea pe noi într-o direcție pe care nu am dori-o. 

Probabil că au simțit provocări pe întreg parcursul lunii august, acestea, însă vor continua până la finalul anului. Maimuțele accesează o zonă de maximă schimbări, ar fi indicat să aleagă ele încotro doresc să se îndrepte. Ce dorințe au pe plan personal, profesional, relațional? Dacă suntem gata să schimbăm vom primi apoi libertatea să transformăm lucrurile în felul în care ne dorim noi.

Maimuța este singurul animal cu care Tigrul intră în opoziție directă. Deci este un conflict deschis. Aici e o problemă. Când cineva aude de ideea de conflict, oamenii automat se gândesc la lucruri negative. Asta este o problemă mai amplă. Când vine vorba de tot ce înseamnă astrologie, oamenii au în general o atitudine pasivă: „Hai să văd dacă o să fie bine sau rău". Ori nu despre asta este vorba. Este vorba de a ne adapta în așa fel încât, indiferent de ce întâmplă, să ne fie bine.

Cum ne adaptăm la acest conflict? Conflictul înseamnă o ciocnire destul de superficială. Se rup nişte lucruri destul de evidente. Omul vine și îți spune în față că are o problemă cu tine. Asta este un avantaj pentru că îți spune în față. Fiindcă există multe alte interacţiuni sub suprafaţă şi alea sunt mult mai periculoase. Ideea este că acest conflict poate să aducă o confruntare de unde cel mai pozitiv lucru care poate să derive este schimbarea.

Sfatul este: nu căuta stabilitatea! Dacă tu cauţi stabilitate, înoţi împotriva curentului. Ce trebuie să cauţi? Schimbarea! Ce schimbare este cea mai potrivită pentru tine?

Din nou, caută schimbarea înainte să te caute ea pe tine. Dacă te duci tu către schimbare, vei vedea că anul aduce oportunităţi. Dacă te duci tu către schimbare, tu alegi în ce direcţie se duce schimbarea. E ca un paratrăsnet. Duci curentul de la fulger unde vrei tu, în loc să îl lași pe el să aleagă unde se descarcă. Duci conflictul pe zona pe care o premeditezi tu.

În astrologia și medicina chineză, Maimuța reprezintă vezica urinară. Deci ne referim la resurse. Când vorbim de resurse şi de repere, automat când ne gândim la resurse, resursele sunt pregătirea pentru un proces, un fel de anticipare.

În momentul în care schimbăm destinaţia, trebuie să ne schimbăm şi pregătirea. Deci, e vorba de faptul că provocarea acestui conflict este de fapt o repoziţionare. Trebuie să luăm resursele de unde erau și să le aliniem cu noua destinație care derivă din noile repere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel