Horoscop chinezesc. ZODIA care trebuie să accepte SCHIMBAREA
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Potrivit zodiacului chinezesc, anul Tigrului 2022 va fi plin de oportunități și prosperitate. Un număr fără precedent de oameni obișnuiți vor urca în rândul milionarilor. Se vor face descoperiri tehnologice, iar bursa va continua probabil să crească. 

Anului Tigrului este un an al prosperităţii și al oportunităților, iar zodia care va trebui să îmbrățișeze schimbarea pentru a se putea bucura de oportunități este Maimuța: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Combinația de apă și lemn a acestui an este extrem de bună, deoarece apa oferă un sprijin real în dezvoltarea și viața lemnului. La rândul său, lemnul oferă stabilitate apei și capacitatea de a-și atinge obiectivele. Astfel, anul 2022 ne poate schimba dramatic viața în bine, atâta timp cât nu ne este teamă să ieșim din obișnuință.

Potrivit lui Octavian Sbârnă, bine ar fi ca schimbarea să pornească din interiorul nostru. Căutați previziunile pentru toate zodiile în interpretarea zodiacului chinezesc făcută de invitatul nostru la interviurile ASTROSENS AICI.  și țineți cont de sfatul: „caută schimbarea înainte să te caute ea pe tine”. 

Apar conflicte în viața Maimuței. Când cineva aude de conflict, de opoziție se teme deoarece nu știe cum să folosească asta într-un mod constructiv. Atunci când vine vorba despre ce înseamnă astrologia, oamenii vor să știe că o să le fie bine, nu vor să învețe să se adapteze să le fie bine indiferent ce s-ar întâmpla, spune specialistul.

Conflict înseamnă că se rup anumite lucruri, dar se rup tocmai ca să poți merge mai departe. Dacă mergi TU spre schimbare, tu vei fi cel care va alege ce anume să se schimbe, întorci conflictul în avantajul tău.

Când vine Tigrul și „dă în cap” Maimuței ne schimbăm reperele, ne schimbăm perspectiva și odată cu schimbarea perspectivei ne schimbăm și destinația.

Provocarea acestui conflict este, de fapt, o repoziționare, o schimbare de destinație.

Să nu ne încăpățânăm să mergem în direcția propusă. Să ne regândim planurile, căci dacă ne lăsăm purtați de schimbare, anul aduce oportunități imense pentru cei cu Maimuță în astrogramă. Va fi ca o gură de aer proaspăt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel