Horoscop chinezesc. Zodia care învață din greșeli și poate să-și găsească un partener ideal în 2023
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
O zodie din calendarul chinezesc știe să învețe din greșeli și își poate găsi pe cineva în acest an. Iată despre cine vorbim!  

Anul 2023 este anul Iepurelui de Apă în cultura chineză, iar iepurele este un semn al longevității și al păcii. Se spune că acest an reprezinta o perioadă plină de speranță pentru toate semnele zodiacului.

Astăzi vorbim despre nativii zodiei Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)!

În linii mari, cei care s-au născut în anii Tigrului vor avea o perioadă pozitivă și în lunile care urmează. Știu să învețe din greșeli sau din eșecuri, trebuie să își înțeleagă neajunsurile și să îi înfrunte fără multe dubii pe cei care le sunt adversari. Se anunță și câștiguri în carieră și pot să apară mai multe finanțe decât în trecut.

Să începem cu subiectul carierei. În 2023, pot să apară binefăcători. Cu ajutorul lor, poți să îți îmbunătățești șansele în carieră. Ba mai mult, există șanse de a fi promovat, lăudat. Pot să vină și creșteri salariale pe care le-ai tot așteptat. Însă, se recomandă să fii modest și precaut în relațiile cu cei din jur. Nu fii prea lăudăros. Dacă o să lucrezi din greu în lunile care urmează, nu ai cum să nu obții rezultate favorabile.

În același timp, poți să îți sporești încrederea în tine, precum și capacitatea de a face față oricărei provocări. În momentele critice, se recomandă să faci alegeri corecte și raționale. Dacă respecți asta, șefii vor avea încredere în tine. Calea ta în carieră poate să devină mai lină.

Ce îi așteaptă pe nativii Tigru din punct de vedere amoros? Se anunță vremuri bune! Dacă ești singur, ești pregătit să cunoști oameni noi și poți începe o relație benefică, alături de un partener potrivit. Ești foarte popular în ochii prietenilor de sex opus, așa că fii cu ochii-n patru. Este indicat să nu privești doar la aspectul persoanei care te interesează. Dacă inima acesteia nu este sinceră, atunci o relație începută nu va avea sorți de izbândă.

În comparație cu anul 2022, 2023 are o tendință descendentă pe planul averii. Însă, există posibilitatea să crești în carieră, iar veniturile tale pot crește față de anul precedent. Dar nu te aștepta să te îmbogățești. Mai mult, ar fi bine să nu faci nicio investiție în acest an, pentru că poți pierde mulți bani. Ai grijă și la persoanele cu care te asociezi. Dacă tinzi să lucrezi cu rude sau cu prieteni, nu doar că poți să pierzi finanțe, dar relația cu ei poate deveni foarte tensionată.

Este recomandat să îți planifici în mod logic folosirea banilor. Încearcă să eviți achiziționarea obiectelor de care nu ai neapărată nevoie. În acest fel, poți să reduci cheltuielile și eviți să te pui într-o poziție delicată când vine vorba despre bani.

În final, cum vor stă cu sănătatea cei născuți în semnul Tigrului? Se pare că sănătatea nu va fi foarte stabilă. Vei fi ocupat, indiferent dacă lucrezi sau ești la școală, așa că surmenajul își va spune cuvântul. Riști să te simți ocupat mai mereu, iar dacă nu te odihnești, performanțele la job sau la cursuri pot să scadă. Ai face bine să te odihnești mai mult, să te hrănești corespunzător și, la nevoie, poți să iei suplimente și vitamine recomandate de medic. Acestea îți pot spori rezistența la oboseală.

Îți recomandăm să citești și: Horoscop chinezesc. Zodia care trebuie să renunțe la certuri în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel