Horoscop chinezesc. Trei zodii care merg pe calea spirituală în luna iunie 2022
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Anul Tigrului de Apă vine cu lecții pentru fiecare dintre noi. Apar tot felul de schimbări pe care ar fi ideal să le îmbrățișăm. Este un an al succesului, dar și al riscurilor. Luna iunie ar putea aduce o „revoluție” de ordin spiritual pentru câteva zodii. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

Provocarea, dar și lecţia Tigrului este să vedem că indiferent unde ne uităm la ce se întâmplă, lucrurile par a fi nedrepte, deși nu sunt. Asta este provocarea conexiunii cu Divinitatea. Dacă ne uităm la nivel uman, e foarte uşor să găsim nedreptate în orice conflict. Deci, provocarea constă în felul în care reuşim noi să ne conectăm mai profund cu acele lucruri care ne dau nouă sens vieţii, fiindcă ideea este că în momentul în care noi suntem cu adevărat conectaţi la ce ne dă nouă sens vieţii, totul capătă sens.

„Nu e o chestie neapărat logică, e un sentiment că lucrurile se întâmplă aşa cum trebuie. Nu e ceva ce trebuie explicat. Nu vine din cap, vine din suflet. Ideea nu e să găsim logica acestui sentiment, ideea este să îl simţim, ne spunea specialistul în Astrologie chineză”, Octavian Sbârnă în cadrul interviurilor Astrosens.

Așadar, în luna iunie 2022 zodiile care vor putea găsi mai mult sens dacă vor urma o cale spirituală sunt nativii Bivol, Porc și Tigru. Desigur că drumul spiritualității este liber pentru toate zodiile și pe întreg parcursul anului, însă cele care chiar vor avea revelații în planul acesta în luna iunie, se vor simți cumva diferit.

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Nimic nu vă poate stresa în luna iunie, vă veți simți norocoși și plini de poftă de viață. Dacă vă înscrieți și la niște cursuri de dezvoltare personală, atunci cu atât mai bine, veți putea să vă bucurați de momente în care puneți cărămizi la baza evoluției voastre. Veți descoperi în iunie sensul vieții voastre, de ce anume ați venit aici, care este calea. 

PORC (1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Dacă sunteți voi înșivă și dacă vă acceptați cu toate ale voastre, cu bune și cu rele, cu naturalețe, atunci totul va merge exact așa cum ați vrut dintotdeauna. Aceasta este cheia spre împlinirea tuturor dorințelor voastre- întoarcerea către sine. Atunci când vă cunoașteți, când răspundeți pas cu pas la întrebarea „cine sunt eu cu adevărat?” și când vă iubiți și vă acceptați, toate lucrurile încep să se așeze.

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986,1998, 2010)

E posibil să simțiți destul de multă presiune la locul de muncă, pot apărea conflicte acolo. Încercați să vă detașați și să vă detensionați, altfel toate acestea își pot pune amprenta asupra sănătății mintale și emoționale. Aveți grijă de sufletul vostru luna aceasta, încercați să vă conectați cu divinitatea și să meditați, vă veți simți diferit dacă faceți asta și veți avea revelații cu privire la ce să faceți mai departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel