Horoscop chinezesc: ȘOBOLAN, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. 

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi. 

Previziuni pentru nativii ȘOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Șobolanul este asociat cu organul colecist, are legătură cu ideea de decizii, cu a merge pe un anumit drum. 

Aici există una dintre cele mai mari provocări pentru acești nativi în continuare, deoarece ei sunt fie complet indeciși, fie de-a dreptul încăpățânați. Energia Tigrului care arată tot felul de schimbări de repere pentru că lucrurile stau într-un anumit fel.

Noi trebuie să facem tot ce putem pentru a lua cea mai bună decizie pentru noi, însă vom căpăta o aură dictatorială, negativă, dacă punem rigiditate și nedreptate la un loc, adică energia emanată de Tigrul dezechilibrat vezi mai multe aici despre asta. 

Există și potențial mare de câști pentru nativii Șobolan, însă nu știm exact de unde poate veni acest potențial. În interiorul acestor nativi există un soi de energie foarte fluidă. Nu poți să întinzi mâna și să o atingi. Iar aici Tigrul aduce noi repere, o reconectare mult mai profundă la niște valori.

Valența pozitivă ar fi să ne reconsiderăm deciziile după ceea ce contează cu adevărat pentru noi și să facem loc flexibilității. 

Citește și horoscopul chinezesc pe luna iunie 2022 pentru toate zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel