Horoscop chinezesc. Semnul tău este incompatibil cu cel al partenerului? Iată ce să faci!
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Horoscop chinezesc. Semnul tău este incompatibil cu cel al partenerului? Nu te descuraja şi nici nu e cazul să renunţi la o relaţie doar din acest motiv. Aflăm mai multe de la astrologii citaţi de yourchineseastrology.com:

Dacă discutăm strict din punct de vedere astrologic, există mai multe elemente de luat în calcul în astrograma unei persoane, indiferent dacă vorbim de astrologia chineză sau occidentală. În cea chinezească, avem cei patru piloni (Ba Zi), care sunt daţi de anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Ca în orice sistem astrologic, există şi relaţii de compatibilitate şi incompatibilitate între anumite semne. În astrologia chineză, sunt trei relaţii de incompatibilitate: de ofensă, de ciocnire (lovire), de pedeapsă. Toate acestea pot fi remediate prin metode diferite.

Horoscop chinezesc - compatibilitate. Relaţii de ofensă

Dacă între tine şi partenerul/a de cuplu există o diferenţă de vârstă de şase ani, atunci vorbim de o relaţie de ofensă, predispusă la multe conflicte, risc de despărţire, iar relaţia poate fi dureroasă sau dăunătoare pentru una dintre părţi.

Există şase perechi de zodii care se află în relaţii de ofensă: Şobolan - Cal; Bivol - Oaie / Capră; Tigru - Maimuţă; Iepure - Cocoş; Dragon - Câine; Şarpe - Porc.

Cum se poate remedia o relaţie de ofensă? Se pot face mici ajustări cu ajutorul metodelor Feng Shui. Iată ce să facă fiecare dintre cele şase perechi de mai sus:

Şobolan - Cal: Dacă tu şi partenerul tău sunteţi născuţi în aceste semne zodiacale, ar trebui să evitaţi să vă puneţi capul patului în direcţia Sud-Nord. Puneţi în dormitorul vostru un tigru sau o maimuţă decorativă, dar condiţia e să alegeţi doar una dintre cele două decoraţiuni. Vă puteţi înconjura de oameni născuţi în aceste două semne pentru a ajuta la închegarea relaţiei. 

Bivol - Oaie / Capră: Cuplurile formate din aceste două semne ar trebui să evite să pună patul în direcţia Nord-Est - Sud-Vest. În schimb, ar trebui să doarmă în partea de Sud sau de Vest a camerei. Plasaţi o decoraţiune în formă de Cal sau Cocoş.

Tigru - Maimuţă: Dacă nativii acestor două semne formează un cuplu, ar trebui să îşi plaseze patul în direcţia Nord Vest - Sud Est şi să aleagă decoraţiuni ce reprezintă semnul Calului sau al Şobolanului pentru dormitor. Dar numai una, nu mai multe.

Iepure - Cocoş: Nu puneţi patul înspre Est-Vest, ci spre Nord sau Sud Vest în dormitor, iar capul patului să fie îndreptat spre Nord sau Sud Vest când dormiţi. Plasaţi şi o decoraţiune ce reprezintă Dragonul sau Câinele.

Dragon - Câine: Nu puneţi patul spre Sud Est - Nord Vest, ci cu capul spre Nord când dormiţi şi puneţi o Maimuţă sau un Tigru decorativ prin dormitor.

Şarpe - Porc: Evitaţi să puneţi patul spre Sud Est - Nord Vest. Încercaţi să îl plasaţi în partea de Est a camerei şi ci capul spre Est când dormiţi. Luaţi şi o decoraţiune ce reprezintă Iepurele sau Tigrul pentru camera voastră.

Sfaturile generale de mai sus pot fi completate de un demers mai profund, ce implică analiza hărţilor natale, a celor cinci elemente, Feng Shui şi religie pentru un mariaj armonios.

Horoscop chinezesc - compatibilitate. Relaţii de ciocnire / lovire


Ce faci dacă tu şi partenerul tău formaţi o relaţie de ciocnire sau de lovire? Bineînţeles, nu ne referim la lovire propriu-zisă, ci la faptul că aceste relaţii sunt destul de dăunătoare pentru cei implicaţi şi necesită mai multă muncă pentru a face lucrurile să meargă.

Cele şase perechi aflate în relaţie de ciocnire: Şobolan-Oaie/Capră, Bivol-Cal, Cocoş-Câine, Şarpe-Tigru, Iepure-Dragon, Maimuţă-Porc.

Ce soluţii există pentru nativii aflaţi în relaţii de ciocnire:

Şobolan-Oaie/Capră: Acest cuplu poate să aleagă o zi norocoasă pentru nuntă, respectiv cu ramurile Shen (申), Chen (辰), Hai (亥) şi Mao (卯). Nativii Şobolan pot alege o domnişoară sau un cavaler de onoare născut/ă sub semnul Maimuţei sau Dragonului, iar cei din zodia Oaie/Capră pot alege domnişoara/cavalerul de onoare din semnul Porcului sau Iepurelui. Când vă alegeţi o casă, să fie una cu dormitorul matrimonial îndreptat spre Sud Vest sau Est, în termeni Feng Shui. Apoi, puteţi să alegeţi o decoraţiune sau un accesoriu ce reprezintă semnul Maimuţei sau al Iepurelui: Maimuţă pentru nativul Şobolan şi Iepure pentru nativul Oaie/Capră.

Bivol-Cal: Acest cuplu poate să aleagă o zi norocoasă pentru nuntă, respectiv cu ramurile SSi (巳), You (酉), Yin (寅) şi Xu (戌). Nativii Bivol pot alege o domnişoară sau un cavaler de onoare născut/ă sub semnul Şarpe sau Cocoş, iar cei din zodia Cal pot alege domnişoara/cavalerul de onoare din semnul Tigrului sau Câinelui. Când vă alegeţi o casă, să fie una cu dormitorul matrimonial îndreptat spre Nord Este sau Sud Est. Puteţi să alegeţi o decoraţiune sau un accesoriu ce reprezintă semnul Şarpelui sau al Tigrului: Şarpe pentru nativul Bivol şi Tigru pentru nativul Cal.

Cocoş-Câine: Acest cuplu poate să aleagă o zi norocoasă pentru nuntă, respectiv cu ramurile Si (巳), Chou (丑), Yin (寅) şi Wu (午). Nativii Cocoş pot alege o domnişoară sau un cavaler de onoare născut/ă sub semnul Şarpe sau Bivol, iar cei din zodia Câine pot alege domnişoara/cavalerul de onoare din semnul Tigrului sau Calului. Când vă alegeţi o casă, să fie una cu dormitorul matrimonial îndreptat spre Sud Est sau Est. Puteţi să alegeţi o decoraţiune sau un accesoriu ce reprezintă semnul Şarpelui sau al Calului: Şarpe pentru nativul Cocoş şi Cal pentru nativul Câine.

Şarpe-Tigru: Acest cuplu poate să aleagă o zi norocoasă pentru nuntă, respectiv cu ramurile You (酉), Chou (丑), Wu (午) şi Xu (戌). Nativii Şarpe pot alege o domnişoară sau un cavaler de onoare născut/ă sub semnul Cocoş sau Bivol, iar cei din zodia Tigru pot alege domnişoara/cavalerul de onoare din semnul Câinelui sau Calului. Când vă alegeţi o casă, să fie una cu dormitorul matrimonial îndreptat spre Vest sau Nord Vest. Puteţi să alegeţi o decoraţiune sau un accesoriu ce reprezintă semnul Bivolului sau al Calului: Bivol pentru nativul Şarpe şi Cal pentru nativul Tigru.

Iepure-Dragon: Acest cuplu poate să aleagă o zi norocoasă pentru nuntă, respectiv cu ramurile Zi (子), Shen (申), Hai (亥) şi Wei (未). Nativii Dragon pot alege o domnişoară sau un cavaler de onoare născut/ă sub semnul Maimuţă sau Cocoş, iar cei din zodia Iepure pot alege domnişoara/cavalerul de onoare din semnul Porc sau Oaie/Capră. Când vă alegeţi o casă, să fie una cu dormitorul matrimonial îndreptat spre Nord Vest sau Nord. Puteţi să alegeţi o decoraţiune sau un accesoriu ce reprezintă semnul Şobolanului sau al Porcului: Şobolan pentru nativul Dragon şi Porc pentru nativul Iepure.

Maimuţă-Porc: Acest cuplu poate să aleagă o zi norocoasă pentru nuntă, respectiv cu ramurile Zi (子), Chen (辰), Mao (卯) şi Wei (未). Nativii Maimuţă pot alege o domnişoară sau un cavaler de onoare născut/ă sub semnul Dragon sau Şobolan, iar cei din zodia Porc pot alege domnişoara/cavalerul de onoare din semnul Iepure sau Oaie/Capră. Când vă alegeţi o casă, să fie una cu dormitorul matrimonial îndreptat spre Sud Este sau Sud Vest. Puteţi să alegeţi o decoraţiune sau un accesoriu ce reprezintă semnul Şobolanului sau al Iepurelui: Şobolan pentru nativul Maimuţă şi Iepure pentru nativul Porc.

Horoscop chinezesc - compatibilitate. Relaţii de pedeapsă

La ce se referă relaţiile de pedeapsă şi ce să faci dacă te afli într-o asemenea situaţie? În mod tradiţional, pedeapsa este mai puternică decât ofensa sau ciocnirea. Ofensa reprezenta ceartă, ciocnirea însemna contradicţie, relaţie dăunătoare, însă pedeapsa reprezintă relaţiile în care cei doi parteneri se luptă unul contra celuilalt. În viaţa de zi cu zi, cei care sunt parte din astfel de cupluri se pot înţelege, dar conflictele sunt dese şi lasă mereu un sentiment de oboseală şi de durere sufletească pentru fiecare partener. Pare că nu sunt aproape niciodată pe aceeaşi lungime de undă.

Grupurile aflate în relaţii de pedeapsă: Şobolan-Iepure; Tigru-Şarpe sau Tigru-Maimuţă; Bivol-Oaie/Capră sau Bivol-Câine, Oaie/Capră-Câine. 

Şobolan-Iepure: Există riscul ca relaţia nativilor din aceste semne să fie afectat de o a treia persoană, nu doar prin infidelitate, ci şi prin influenţa unor persoane din exterior. Cuplul ar putea fi ajutat de influenţa unor oameni din semnul Maimuţă sau Porc, ambele fiind semne compatibile sau care nu intră în conflict cu Şobolan şi Iepure.

Tigru-Şarpe sau Tigru-Maimuţă: Relaţiile între aceste semne pot ajunge la dispute, procese legale, ingratitudine, conflicte, boli, dezastre sau alte probleme, potrivit tradiţiei chineze. Există însă şi semne care pot veni în ajutor în astfel de situaţii, respectiv nativii din zodia Bivol, care poate ameliora relaţia de pedeapsă dintre Tigru şi Şarpe, dar şi cei din zodia Cal. Porcul poate fi semnul care ajută legătura Tigru-Maimuţă. 

Bivol-Oaie/Capră; Bivol-Câine; Oaie/Capră-Câine: Risc de certuri, lipsă de armonie, infidelitate. Relaţia dintre Bivol şi Oaie/Capră poate fi ajutată de semnele Şobolan, Şarpe, Cocoş, Porc şi Iepure. Relaţia dintre nativii Oaie şi nativii Câine poate fi sprijinită de cei din zodia Cal sau Iepure. Relaţia dintre Câine şi Bivol poate fi ajutată de cei din zodiile Şobolan, Tigru, Iepure, Şarpe şi Cocoş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel