Horoscop chinezesc: PATRU zodii cu noroc la bani în prima lună a anului 2023
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Anul 2023 va fi anul Iepurelui de Apă în horoscopul chinezesc. În această cultură, iepurele este vazut ca un semn al longevității și al păcii. Din fericire, anul nou este văzut ca o perioadă plină de speranță. Iată care sunt zodiile care vor avea buzunarele pline la începutul anului viitor!

Nu trebuie să uităm că, până pe 21 ianuarie 2023, vom fi încă în Anul Tigrului. Anul Nou Chinezesc, deci anul Iepurelui de Apă, începe la 22 ianuarie 2023 și se termină pe 9 februarie 2024. Anul Tigrului este văzut în continuare ca un al al riscurilor, al schimbărilor, dar și al oportunităților, mai ales pe segmentul financiar.

Vrei să știi care sunt zodiile cu noroc la bani în luna ianuarie?

Horoscop chinezesc - Capră (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Ei bine, dacă ești Capră în zodiacul chinezesc, trebuie să știi că anul debutează favorabil pentru tine din punct de vedere financiar. Ai și niște stele cu bun augur, pe nume Tian Xi și Yue De, de aceea oamenii născuți sub acest semn zodiacal au capacitatea să obțină mai mulți bani.

Desigur, poate fi vorba și de o chestiune de noroc. Poate vei beneficia de o mărire de salariu la începutul anului 2023, dar se poate la fel de bine să primești de la alții o sumă de bani. De ce nu, ai șansa chiar să câștigi la loto! Trebuie să fii atent la un singur aspect în ianurie. Este posibil să nu știi cum să gestionezi corect sumele de bani de care te vei bucura.

De aceea, ar fi bine să înveți și să pui deoparte, mai ales dacă vorbim despre un câștig material mai consistent. Poți întotdeuna să apelezi la un specialist de încredere în domeniu, care să te învețe cum să folosești banii, cum să-i investești corect sau cum să profiți de pe urma lor, ca să trăiești mai bine în noul an.

Horoscop chinezesc - Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Și Dragonii se bucură de bani la începutul lui ianuarie. Trebuie să știi că steaua ta norocoasă din zodiacul chinezesc se numește Guo Yin, care vine în ajutorul tău pentru a obține rezultate uimitoare pe plan profesional. Odată cu rezultatele bune în carieră, vin și finanțele.

Bazează-te pe propriile tale eforturi la început de ianuarie, pentru că ai șansa să-ți dezvolți afacerile. În cazul în care nu ai o afacere, poți să obții venituri mai ușor, dar și profituri substanțiale, care te ajută să te extinzi. Poate să apară și ideea unei afaceri în familie.

La un singur lucru trebuie să fii atent: în ciuda succesului financiar excelent, nativul Dragon este sfătuit să aibă grijă și la cheltuieli. Chiar dacă ai bani, trebuie să fii cumpătat și mai responsabil. Ar fi păcat să-i pierzi pe toți, dintr-o lipsă de atenție sau dintr-un exces de zel.

Horoscop chinezesc - Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Nativii Cal vor avea avantaje financiare în prima lună a anului 2023. Ai ocazia să-ți faci o mulțime de aliați, așa că vei căpăta și acces la informații utile. O să poți obține profituri extraordinare în domeniul finanțelor și al investițiilor, așa că, bucură-te! Ești o persoană generoasă și vrei să te înțelegi bine cu superiorii, sau măcar să păstrezi o armonie.

În această perioadă, te poți bucura și de sprijinul celor din jur, care te pot îndruma spre bine. Depune timp și efort în noul an și ai multe șanse de a profita de libertatea financiară la care ai visat.

Horoscop chinezesc - Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Încă din prima luna a anului, poți să culegi roadele muncii tale. Începi 2023 cu multă putere de muncă, ești plin de inițiativă și mai ales conștiincios. Poate că ceri ore suplimentare la locul muncă sau vrei să mergi în călătorii de afaceri. Orice ai alege, vei da dovadă de performanță, iar asta se va vedea și în conturile tale.

Poți să începi simplu: cere măcar câteva sarcini în plus la job, ca să fii mai vizibil în ochii superiorilor. Chiar dacă vei depune efort, o să ai mai multe oportunități pe plan financiar. Ești dedicat, energic și entuziast, așa că nu are cum să nu-ți meargă bine la începutul anului.

Vezi și: Horoscop chinezesc 2023. PATRU zodii care trebuie să aibă mare grijă! "Suișuri și coborâșuri, dar și obstacole"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel