Horoscop chinezesc: Patru zodii cu „buzunarele pline” și încă o zodie „față în față cu provocările vieții”
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului până pe 21 ianuarie 2023.

Patru zodii care vor avea buzunarele pline în următoarele luni:

Cal

Nativii Cal vor fi favorizaţi din punct de vedere financiar în 2022. În anul „He Tai Sui (Compatibilitate/Armonia cu Tai Sui)”, nativii Cal își vor face mulți aliaţi, vor avea acces la informații și vor putea obține profituri excepționale în domeniul investițiilor și finanţe. Caii sunt generoși, au relații interpersonale armonioase și au legături puternice cu superiorii. Se pot baza pe sprijinul celorlalţi pentru îndrumare. Atâta timp cât nativii Cal depun timp și efort, vor putea câștiga mai mulți bani și vor obține libertatea financiară.

Câine

În anul „He Tai Sui (Armonia cu Tai Sui)”, Câinii vor fi sârguincioşi şi conştiincioşi, dar şi plini de iniţiativă. Poate vor cere ore suplimentare sau se vor oferi să meargă în călătorii de afaceri, ori să accepte proiecte şi sarcini mai dificile la locul de muncă, ocazii în care vor da dovadă de performanţă. Nativii Câine sunt realiști și serioși. Sunt mai vizibili în ochii superiorilor, care le vor oferi mai multe oportunităţi. Nativii Câine vor dovadă de dedicare, entuziasm și energie de fiecare dată și cu siguranţă vor culege roadele.

Dragon

Steaua de bun augur din „Guo Yin” îi poate ajuta pe nativii Dragon să obțină rezultate remarcabile în cariera lor, în 2022. Dragonii se pot baza pe propriile eforturi pentru a-și dezvolta afacerile și pot obține venituri și profituri substanțiale sau se pot extinde. Poate fi vorba şi de o afacere de familie. Dar în ciuda succesului financiar răsunător din 2022, nativii Dragon trebuie să fie atenţi la cheltuieli şi să dea dovadă de responsabilitate şi cumpătare.

Oaie/ Capră

Cu ajutorul unor stele de bun augur precum „Yue De” și „Tian Xi”, oamenii născuți sub semnul zodiacal al Oii (sau Caprei) sunt întotdeauna capabili să obțină mulți bani. Aici este o chestiune de noroc. Poate găsesc o sumă de bani sau câştigă o sumă la loto. Singura problemă este faptul că nativii Oaie/ Capră au dificultăţi de gestionare a banilor, iar în cazul unui câştig material mai mare este recomandat să înveţe să economisească şi să pună deoparte. Vorbiţi cu un specialist de încredere în domeniu şi învăţaţi cum să vă folosiţi banii.

Provocări pentru Tigru

Nativii din zodia TIGRULUI  se vor lovi de următoarea provocare chiar în anul Tigrului de apă, o provocare din care avem cu TOȚII foarte mult de învățat, însă care îi va încerca mai mult pe cei cu marcaj de Tigru în astrogramă. 

La nivel uman e foarte ușor să ne găsim nedreptatea în orice conflicte. Omenirea își asumă așa de repede această poziție de victimă și asta este o lecție de învățat în 2022, să nu ne mai transformăm imediat în victime. Unele lucruri se întâmplă pentru că pur și simplu trebuie să se întâmple, iar noi nu trebuie să cădem în capcana nedreptății care pare că ni se face.

Să nu mai încercăm în acest an să ne impunem punctul de vedere, să credem că noi le știm pe toate, că doar noi știm cel mai bine, ci să acceptăm că există lucruri mai presus de noi. 

Socrate spunea, dacă dorim să interpretăm această învățătură astrologică într-un mod filosofic, că singurul lucru pe care îl știe, singurul lucru din lume de care poate fi sigur, este acela că nu știe nimic. 

Să acceptăm și punctul de vedere al celorlalți, să vedem lucrurile cu alți ochi, să ne golim de perspective vechi și să lăsăm locul liber unora noi, Octavian Sbârnă vine cu un citat din învățătura chinezilor: „nu putem umple un pahar care e plin deja”, dacă vrem oportunități noi, trebuie să ne golim de cele vechi, să ne lepădăm de ceea ce credem că știam pentru a fi gata să primim o nouă doză de inspirație. Acestea sunt provocările și sfaturile pentru nativii Tigru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel