Horoscop chinezesc octombrie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrologul Nicoleta Ghiriș a fost invitată la emisiunea Golden Hour cu Jessie. Iată ce spune despre luna octombrie!

Ce aduce a doua lună a toamnei, conform astrologului Nicoleta Ghiriș?

Cal

Pentru ei, s-ar putea să înregistreze un succes în carieră, care este foarte importantă pentru ei. Însă, s-ar putea să traverseze o perioadă dificilă, deoarece au un an nu tocmai grozav din viața lor și, atunci, s-ar putea să manifeste violență verbală, adică să țină mult la părerea lor și să se certe cu cei din jur. De asemenea, pot exista și anumite pierderi din acest punct de vedere, adică în zona relațională, interpersonală, destul de precauți chiar în luna aceasta, pentru că pot spune: „Uite, mă simt bine, am înregistrat succes acolo la muncă”, dar conflictele cu anumite persoane, care se pot agrava iremediabil, le pot dăuna. Culorile de metal luna aceasta sunt recomandate. 

Capră

Este o energie de certuri și dispute. Sunt sfătuiți să nu se certe și să nu aibă pretenții foarte mari de la cei din jur. Este posibil să se întâlnească cu persoane nesincere, de care se pot despărți, ceea ce nu este rău, doar că se pot simți foarte lezați sau răniți. Trebuie să fie atenți și să aibă alături culorile de foc: roșu, roz, portocaliu, cărămiziu.

Maimuță

Este o lună în care trebuie „să-și muște limba”. Nativii Maimuță pot fi predispuși la ceartă, dispute și probleme cu persoanele nesincere. S-ar putea să observe că lucrurile nu sunt chiar cum credeau ei și să provoace conflicte. Culorile de foc (roșu, roz, portocaliu, cărămiziu) trebuie să fie alături de ei. Sunt afectați luna aceasta de această energie, la fel ca și Capra, care este o zodie de pământ și nu se simte extraordinar de bine într-o lună de Câine. Tot așa, poate ieși „șifonați” din aceste dispute.

Horoscop chinezesc octombrie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe

Cocoș

Nativii Cocoș au o energie de câștiguri luna aceasta. Trebuie doar să fie atenți la probleme cu membrele. S-ar putea să aibă dureri de oase. Culorile de pământ (crem, bej, maro, galben) ar trebui să fie alături de ei luna aceasta. 

Câine

Nativul Câine este în luna lui. Ce se poate întâmpla? Certuri și pierderi, deposedări din această privință. Trebuie să fie mai liniștiți, mai relaxați. Dacă trebuie să iasă din zona de confort, să fie atenți cum o fac. Atenție la sexul opus tot timpul, pentru că aceștia sunt cei cu care vor intra în conflicte: cu șefii, cu colegii, din această direcție. De asemenea, culorile de apă (negru, albastru, violet, albăstrui) sunt cele pe care ar trebui să le aibă alături.

Mistreț

Este recomandat să fie atenți la relații și la pierderi. Sunt sfătuiți să facă investiții. Cheltuim banii cu folos. Dacă tot dăm bani la doctor, măcar să-i dăm într-o lună în care aflăm ceva și începe să ne ajute un anumit remediu. Culorile de apă (negru, albastru, violet, albăstrui) trebuie să fie alături de ei.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursa: pixabay.com

Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie. Revelații și previziuni pentru fiecare semn din zodiac

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel