Horoscop chinezesc: O zodie trebuie să „bată fierul cât e cald”. Se schimbă reperele
Autor: , Astrosens Team | Dată: 12 iul 2022, 15:35
Anul Tigrului de Apă aduce provocări pentru toți nativii, aceștia trebuie să schimbe reperele și felul în care privesc viața. 

Nativii CAPRĂ (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015) au posibilitatea de a schimba ceva în 2022.

Capra are legătură cu elementul Foc şi Pământ. Este cea care închide anotimpul de Foc. Între Capră şi Tigru nu există o relaţie evidentă. E neutră. Nici nu se plac, nici nu se resping. Ca elemente - Capra având Foc şi Pământ - Tigrul, care e de Lemn, o ajută, o hrăneşte. Dar asta poate să fie mai mult sau mai puţin bine, în funcţie de cum este aspectată Capra în harta noastră. Ca traducere în organe, Capra reprezintă intestinul subţire. Intestinul subţire are puţin de-a face de fapt cu partea de digestie, cum are legătură Şarpele sau splina. Intestinul subţire este precum secretarul de stat sau secretarul imperial, care decide ce e important şi ce nu e important. Pentru că prin intestin circulă mâncarea. Ea nu se absoarbe toată în sânge. O parte, care este nutritivă, se absoarbe în sânge, alta este dată mai departe colonului ca să fie eliminată.

De aceea, rolul intestinului subţire sau rolul Caprei este de a crea claritate, discernământ şi priorităţi. Dacă am claritate şi priorităţi, deciziile sunt foarte uşor de luat. Dacă nu am claritate, mă învârt într-o negură, într-o nebuloasă, o ceaţă, în care nu mi-e clar pe ce ar trebui să mă axez, ce decizii să iau, ce e important sau nu.

Tigrul ce face? Aduce repere pentru ca intestinul subţire să funcţioneze mai bine. Din punctul ăsta de vedere, lemnul, rădăcinile copacului, pot să disperseze, să structureze Pământul care se află în Capră, iar Lemnul copacului în sine hrăneşte Focul Caprei.

Capra are legătură cu intestinul subțire și cu ideea de claritate. Capra poate fi privită prin analogie cu semnul Racului. Intenstinul subțire are rolul de a extrage ce anume e hrănitor în mâncare. Ce anume trebuie păstrat și ce anume trebuie dat mai departe spre a fi eliminat.

Capra trebuie să găsească care sunt prioritățile sale până la începutul anului viitor. Nu este direct afectată în acest an, structura ei beneficiază chiar de pe urma Tigrului. După cum spuneam, Capra e un amestec între foc și pământ, dar e un pământ pe care trebuie să ni-l imaginăm crăpat pentru că e uscat. Are nevoie de apă și de lemn, de hrană, de hidratare. Anul acesta vine cu exact aceste două elemente prin Tigrul de Apă: lemn și apă. Așadar, din punct de vedere energetic se creează o armonie, deci o claritate mai mare.

Prioritățile, discernământul și claritatea Caprei fac o echipă super bună cu reperele și valorile Tigrului, mai ales când nu este multă presiune. Acești nativi au posibilitatea de a lua foarte multe beneficii pentru așa că sfatul pe care îl are specialistul Octavian Sbârnă pentru ei este „bate fierul cât e cald, găsește timp pentru a merge pe zona asta de introspecție, de repere, care sunt direcțiile care chiar mă reprezintă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

4 zodii care vor avea un final de an fericit

2023 bate la ușă! Probabil, ești dornic să afli cum vei...


Top citite
pexels.com

Ce culori să porți în 2023 ca să-ți meargă bine tot anul. Poți ține cont și de zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 5-11 decembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

Freepik.com

Influența Lunii Pline în Gemeni de pe 8 decembrie pentru fiecare zodie

pexels.com

Horoscop Pești 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO

Cross parteneri